Torsdag 12/2

11 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en väntas dag. Du väntar på nyheter av något slag, men de tycks dröja innan du får dina svar. En kollega är ovanligt flirtig mot dig. Han eller hon upplever dig som attraktiv och han/hon tror att känslorna är besvarade.

Oxen 20/4-20/5

Du vill inte att någon ska tycka synd om dig så du kämpar på även om det känns motigt den här dagen. Just nu känner du dig inte så stark som du brukar och minsta motgång kan få dig att vilja gråta. Kvällen blir lite mer avslappnad och lugn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här torsdagen funderar du mycket över pengar och din personliga ekonomi. Du har en hel del skulder som du skull vilja betala av, men du är inte riktigt säker på hur du ska kunna lägga upp en hållbar vardagsekonomi. Fråga en vän med utbildning i ämnet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn torsdag på jobbet eftersom du i stort sett bara har ett viktigt projekt att fokusera på. Under kvällen kan det uppstå ett gräl hemma mellan dig och en närstående. Ni har väldigt olika åsikter när det gäller en viss moralisk fråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen ägnar du åt att arbeta så effektivt du kan under förmiddagen för du vet att du kommer vara väldigt trött efter lunchen. Under kvällen ägnar du dig gärna åt att umgås med dina vänner och bara mysa.

Jungfru 23/8-22/9

Just den här dagen finns det en stor risk att du kommer vara sen i ett sammanhang där inga sena ankomster är gångbara. Här gäller det att vara tydlig med att visa att det faktiskt inte är slarv som orsakar din försening.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen får du känna en ny person som till en början skrämmer dig lite men som sedan imponerar på dig med sin gedigna kunskap inom ett visst ämne. Som den sociala person du är tar det inte lång tid innan du lyckats linda honom eller henne kring dina fingrar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undersöker flera olika möjligheter till att göra en bra affärer den här torsdagen. Se bara upp så att du att du inte bokstavligen går över ån för att hämta vatten. Den bästa dealen du kan göra finns på närmare håll än du anar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om lugn närvaro och att inte låta sig stressas även om det är mycket som ställer till med problem just nu. Genom din charmiga personlighet och din förmåga att vinna över människor på din sida kan du lyckas med det mesta du tar dig för.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen söker du kontakt med en person som du normalt sett brukar undvika. Du känner att det är dags att tjuren vid hornen och försöka tvinga fram någon form av vapenvila mellan er två. Din envishet lönar sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra torsdag där du får massor av saker gjord. Du känner dig positiv och engagerad vilket gör att du tar dig an jobbet med en entusiasm som får alla att må bra. Under kvällen ägnar du dig gärna att ta hand lite extra om dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och utvecklande torsdag som tycks krets kring en utbildning av något slag. Du känner dig entusiastisk och vill lära dig mer inom det här området. På kvällen får du sällskap av en vän vilket gör dig på extra gott humör.

 

 

 

 

 

 

 

Annons