Fredag 13/2

12 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här fredagen har du lätt för att dras in i en konflikt på arbetet. Det finns aggressiva krafter omkring ditt horoskop snarare än i det och det visar på du troligtvis hamnar mitt i mellan två kollegor som inte kan komma överrens. Här gäller det att öva på dina diplomatiska färdigheter.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen är du på gott humör även om du kanske inte håller ett så högt tempo som du brukar. Du njuter av att umgås med kollegor och du är nästan lite flirtig i din utstrålning. Under kvällen ska du passa på att gå och roa dig om möjligheterna finns.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på fredagen. Du får höra en nyhet/rykte på morgonen och sedan tillbringar du en hel del tid att få de bekräftat eller förnekat. Om ryktet stämmer kan det vara förändringar på gång som påverkar din framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Vanligtvis är Kräftan en person som har lätt för att ändra sig men just nu så påverkas du starkt av elementet jord vilket gör dig ovanligt envis. Idag kommer din arbetsgivare få smaka på din bångstyrighet. Under kvällen ägnar du dig gärna åt sport eller motion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen är ditt humör ovanligt strålande. Den senaste tiden av milda vindar och Sol påverkar Lejonet mer än alla andra tecken tillsammans. Du blir en helt annan person när ljuset återvänder och det är vår i luften.

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du chansen att överraska en vän eller kollega med present. Du är vanligtvis inte spontan, men idag finns det ett lite impulsivt drag över ditt tecken som gör att du agerar mer på känsla än på förnuft.

Vågen 23/9-22/10

En konflikt på arbetet ser ut att utveckla sig till ett mindre krig. Det som startade med att två personer hade dålig personkemi har blivit ett drama där ingen av de inblandade drar sig för att smutskasta och baktala den andre. Själv har du lätt att dras in i konflikten, men svårt att välja sida.

Skytten 22/11-21/12

Du är otursbenägen idag. Det mesta du tar dig för går åt pipan. Vanligtvis tror du inte på skrock, men idag känner du verkligen av att det är fredagen 13. Undvik svarta katter och att gå under stegar. Du har otur nog så som det är nu.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en givande dag där du lyckas få människor att känna sig värdefulla. Vanligtvis är du lite av en ensamvarg, men idag är du en lagspelare av stora mått. Kvällen blir riktigt mysig, och kan i vissa fall även bjuda på en del romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir trevlig och behaglig trots att det är fredagen 13. Vattumannen är ett tecken som oftast slipper den tunga påverkan av sådana här dagar och det ska du vara tacksam för. Under kvällen vill du gärna överraska en vän eller din familj med god mat eller fredagsmys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en stressig inledning på fredagen eftersom du tagit på dig alldeles för mycket arbete. Du måste försöka att säga nej till dina chefer även om det är svårt. Trots att dagen slutar senare än du tänkt dig finns det tid att träffa vänner och umgås på kvällen.

 

 

 

 

 

 

 

Annons