Söndag 22/2

12 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-9/4

Söndagen lovar mycket och du är på strålande humör. Mars är i gynnsam position i förhållande till ditt tecken och det hjälper dig i motgångar och stärker dina framgångar. Det här blir en dag då du kan förverkliga drömmar.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen försöker du samla din tankar och fokusera på framtiden. Du har svårt att hitta entusiasmen och inspirationen i vardagen just nu. Ett tips är att ge dig ut i naturen. Som jordtecken är det detsamma som att gå tillbaka till rötterna och söka sin livsglädje där.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här söndagen jobbar du med en vän på ett projekt som kräver en hel del noggrannhet från ditt håll. Det handlar om att dela upp detaljer och att hitta lösningar på eventuella problem. Under dagen får du möjlighet att kompensera en vän som du försummat.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den bjuder på lugn och ro. Du behöver få möjlighet att vila upp dig och ladda om inför kommande vecka. En släkting försöker att övertala dig att vara med i ett projekt som du inte är intresserad av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lyckats att trassla in dig i en konflikt som du borde hålla dig utanför. Ditt största problem är att du har så starka åsikter och att du inte kan behålla dem för dig själv. Genom att ventilera dina tankar tar du omedvetet ställning i det här bråket.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra söndag där du är mycket med dina vänner och med din familj. Det kan bli en del utgifter den här dagen, men inte mer än du kan hantera. Se upp med att investera i fynd, de kommer bara att gör dig besviken i längden.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir en riktigt lat dag där du ägnar dig åt att bara njuta av dagen utan att ställa några krav på dig själv eller din omvärld. Under söndagen kan du drabbas av dåligt samvete för att du glömt bort att infria ett löfte som du gett en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen vill du få svar från en vän som försöker att undvika dig. Här gäller det att vara bestämd och att inte ge efter för då kommer han att få som han vill. Under dagen får du testa ditt tålamod när det gäller djur eller barn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen är som gjord för idrott eller fysiskt arbete. Det finns en rastlös energi i ditt tecken som kommer till sin rätt när du jobbar med kroppen. Du funderar mycket över dina känslor inför en viss person. Du vill gärna tala om vad det är du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen grubblar du en hel del. Det finns så många tankar som snurrar i din hjärna att det är bra att ta sig tid att sortera ut alla intryck från förra veckan. Bli inte förvånad om du får ett kärlekfullt sms från en vän som vill testa ditt intresse för honom/henne.

Vattumannen 20/1-18/2

Du investerar i dig själv idag och det är bra. Genom att ägna dig åt saker som du tycker om att göra så blir du på ett gott humör. Den senaste tiden har varit rätt så jobbig så du behöver få ägna dig åt saker som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir stressig med rolig. Det finns många som vill träffa dig den här dagen och du vill gärna träffa dina vänner, men du har svårt att få in alla aktiviteterna på en enda dag. Fundera på om du kombinera flera aktiviteter till en lite större.

 

 

 

 

 

 

 

Annons