Lördag 14/2

13 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en härligt avslappnad dag där du sätter din nära och kära i första rummet. Under dagen är du gärna utomhus och ägnar dig åt rätt så nyttiga aktiviteter. Kvällen blir härligt familjär med god mat och trevligt sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen ägnar du dig åt saker som halkat efter med i hemmet. Det kanske inte är det roligaste du kan ägna dig åt, men du är stolt över dig själv när du väl är klar med alla måsten. På kvällen blir det lyx av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Är du nyförälskad så kan det blir en riktigt romantisk lördag. Venus har ett positivt förhållande till ditt tecken och förstärker alla dina känslor. Dagen handlar om att ge, det kan vara presenter men det kan också vara att ge omtanke och närhet till någon du tycker om.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen känner du dig lite rastlös. Det finns en oro i ditt tecken som förstärks av en yttre påverkan. Du harsvårt att hitta harmonin i vardagen utan letar istället efter aktiviteter som ger din en kick.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen är du ovanligt kelig och omtänksam, särskilt om du har ett förhållande. Lejon är romantiska av naturen och du tycker att Valentine är den perfekta dagen att visa din partner din uppskattning.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen möter du mothugg när du presenterar en idé för en släkting. Din plan är ambitiös och kreativ men kanske inte så genomtänkt som den borde vara. Se över detaljerna igen och återkom när du rättat till felen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir rolig lördag där du gärna umgås med dina vänner. Även om du sparar pengar så finns det en risk att du gör av med en hel del på spontana inköp den här dagen. Kanske finns det en speciell älskling som du vill överraska ikväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen tar du mod till och bekänner dina känslor för en viss person. Det blir inte helt enkelt eftersom du är rätt stolt av naturen och nu tvingas du krypa till korset. Kvällen bjuder på romantik och god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hitta det perfekta sättet att fira alla hjärtans dag. Du vill att det ska vara knasigt, spontant och uppfinningsrikt samtidigt som det ska vara genomtänkt och organiserat. Kanske borde du sänka ribban något?

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen inleds lite stressigt eftersom du har så mycket planerat den här dagen. När du väl kommit igång så löper det mesta på rätt smidigt. Under dagen får du en ovanlig fråga från en vän. Du blir både glad och lite misstänksam på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har bestämt dig för att inte grubbla så mycket utan helt gå upp i nuet vilket kan vara en klok idé. Har du ett förhållande är det här den rätta dagen att visa dina känslor på. Ingen kan vara så romantisk som en kärlekskrank Vattuman.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen aktiverar du dig en hel del. Du har alltid många bollar i luften just nu och du känner att det börjar bli dags att avsluta ett av all projekt som du har pågående. När det kommer till romantik tycker du att en god middag och levande ljus räcker.

 

 

 

 

 

 

 

Annons