Söndag 15/2

14 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du suga energi från naturen, särskilt om solen skiner. Du har varit rätt så trött den senaste tiden och nu försöker du hitta ett sätt att bli piggare på. Även hemmagjorda energidrycker och hemma SPA kan bli aktuellt den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra söndag där du ägnar dig åt att vila och att umgås med familjen. Det var länge sedan du tog det så lugnt som just idag, men alla förtjänar att få vara lat mellan varven. En ekonomisk fråga kan bli aktuell den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är full fart den här söndagen. Du tycks vara redo för fysiska aktiviteter så som att gå på gym, promenera eller ägna dig åt någon sport. Dagen blir intensiv och på kvällen är du skönt utmattad.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen ifrågasätter du din partners beslut och det gör att ni börjar bråka. Din partner tycker du borde vara stöttande och förstående istället för så kritisk. Själv anser du att det är bättre att du kommer med kritiken än att någon annan gör det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lekfull, rolig och kantad av olika upptåg från ditt håll. Du påverkas av Pluto vilket gör att dina handlingar blir väldigt impulsiva och oförutsägbara. En vän söker upp dig för att få ett råd beträffande hans/hennes kärleks liv.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen ägnar du dig gärna åt praktiska saker. Du gillar att arbeta med händerna och du tycker att det känns bra när du får omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten. På kvällen ska du inte glömma ett löfte som du gett en vän.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen får du svar på en fråga som rör en vän. Det blir inte alls så tillfredställande som du tänkt dig eftersom verkligheten i det här fallet var mycket tråkigare än din fantasi. Under dagen kan det uppstå en spänning mellan dig och en släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycks ägna dig åt välgörenhet eller volontärarbete åt en idrottsorganisation/förening. Det blir en intensivt social dag där du får möjlighet att lära känna nya människor från en ganska brokig bakgrund. Dagen bjuder på många skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen tar du ställning i en konflikt mellan två av dina vänner. Det här är kanske inte det klokaste beslut som du kunde fatta, samtidigt så är du impulsiv och följer ditt hjärta. Under kvällen kan ett samtal från en kollega göra dig arg.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att förbereda sig för något nytt. Den här förändringen är inte riktigt här ännu, men för en Stenbock tar det tid att mentalt ställa in sig på en förändring. En vän saknar dig och hör av sig till dig den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på gott humör den här söndagen. Eftersom du äntligen har bestämt dig i en viss fråga kan du unna dig att slappna av och ta det lugnt. Finns det möjlighet är du gärna utomhus och njuter av den friska luften och ljuset.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen får du för dig att du ska ändra en stor del av hemmet. Trots att du redan har så många pågående projekt så hindrar det inte dig från att sätta igång ytterligare förändringar hemma. Ibland är du väl impulsiv.

 

 

 

 

 

 

 

Annons