Måndag 16/2

15 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vända en negativ trend till något positivt. Det är så lätt att hamna i en nedåtgående spiral utan att kunna göra något åt det, men det är inte din stil. Du tar ofta saken i egna händer.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen är du ovanligt trött, men med hjälp av Oxens berömda järnvilja och lite flyt kommer du att klara av alla hinder som stöter på den här dagen galant. Det verkar som om en chef vill prata ekonomi med dig idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du är väldigt noga med detaljer. Som Tvilling har du en tendens att rusa på trots att du vet att du borde stanna upp och tänka efter. Din inneboende optimism säger att det ordnar sig alltid, men ibland är det bra att hjälpa ödet lite.

Kräftan 21/6-22/

Du är väldigt seg i starten den här måndagen. Risken är stor att du försover dig eller kommer för sent bara för att allt går hälften så fort som i vanliga fall. Under dagen råkar du höra lösrykta delar av ett samtal som oroar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen handlar om kompromiss från början till slut. Du är inte alls på humör att göra som någon säger åt dig att göra, men du inser ganska fort att du måste hitta en medelväg om den här dagen ska bli dräglig.

Jungfru 23/8-22/9

Ditt humör är inte på topp just nu. Det verkar som du håller på att bli sjuk eller att du precis har blivit frisk från en sjukdom och det gör att du inte riktigt orkar hålla samma tempo som i vanliga fall. Sänk kraven på dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns värme och humor i ditt horoskop den här dagen. Du är på gott humör och det lyser igenom i allt som du tar dig för. På jobbet finns det en person som du bryr dig extra mycket om och idag har du möjlighet att hjälpa honom/henne med ett problem som han/hon har.

Skorpionen 23/10-21-11r

Under måndagen satsar du på säkra kort. Normalt är du något av en chanstagare men så länge du influeras av jord så tar du mindre risker. Under eftermiddagen försöker en kollega ställa sig in för att få hjälp med ett knivigt problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen är det bra om du lyssnar noga till allt skvaller omkring dig. Mitt i sorlet av lättsamma diskussioner kan du höra delar av något betydligt mer intressant. För dig gäller bara att kunna lägga ihop två och två för att få fram den information du vill ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga ta för sig och att inte vara rädd för att säga vad du tycker och tänker. Under dagen kan du få en och annan vass kommentar från personer som irriterar sig på att det går bra för dig. Det är bara att ge svar på tal.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du hitta ursäkter för att smita undan vissa uppgifter som du inte gillar. Egentligen skulle det förmodligen vara enklare om du sa som det var. Oftast kan byta med någon som tycker något annat är jättetråkigt och då blir båda vinnare

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en innehållsrik och intressant måndag på mer än ett sätt. Dels får du prova på nya utmanande arbetsuppgifter och dels får du tampas med problem som både är roliga och lite knepiga.

 

 

 

 

 

 

 

Annons