Tisdag 17/2

16 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du flera initiativ på jobbet och din självständighet uppskattas. Du gillar att agera fritt samtidigt som du tycker det är kul att jobba i grupp. Under kvällen får du tillfälle att visa upp din skicklighet i köket.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen känner du att du hittat tillbaka till din vanliga rytm på jobbet igen. Du känner dig piggare och mer motiverad mot vad du gjort på länge. Under dagen får du positiv feedback från en chef vilket gör dig extra stolt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att erkänna när du gör ett misstag. Du försöker sopa felet under matten och låtsas som den regnar vilket kommer att skapa problem ör dig på sikt. Under dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagens ämne är pengar och det gäller både siffrorna på jobbet och ekonomin hemma. Du behöver få ordning på dina finanser, särskilt om du ska kunna uppfylla en dröm som du har innan sommaren. Det kommer att krävas en hel del disciplin från ditt håll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir intensiv på ett roligt sätt. Du tar egna initiativ och du får möjlighet att utveckla en ny idé som du har. En kollega beundrar ditt sätt att arbeta och han/hon sticker inte under stol med att han/hon tycker du är bäst.

Jungfru 23/8-22/9

Idag smiter du undan de tråkigaste arbetsuppgifterna och det vet du om något som dig lite dåligt samvete för. Saken är den att du inte känner dig på topp och när du börjar bli sjuk har du dåligt tålamod och slarvar mer än annars.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du massor av energi från en väldigt positiv kollega. Det gör att dagen går fort och att du har roligt när du jobbar. På kvällen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Den friska luften påverkar dig på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen går en positiv inverkan från Månen in i ditt tecken och det hjälper dig att bli extra kreativ både på jobbet och hemma. Dina idéer är lite mer vågade och annorlunda den här dagen. Passa på att unna dig en långlunch med en kollega. Du behöver en paus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen får du gärna lyssna på alla råd som du får från en vän. Du kommer att inse att du har flera bra tips som du kan plocka upp och acklimatisera till din egen vardag. Glöm inte bort en vän eller släkting som firar något idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir härlig och du har jätteroligt. Dagen ägnar du gärna åt sport eller fysisk träning. Om du jobbbar tar du dig gärna an uppgifter där du kan arbeta med händerna snarare än teoretisk uppgifter. Kvällen blir överraskande händelserik.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen ska du undvika att lyssna på rykten om en kollega eller vän. Du kommer att bli upprörd i onödan eftersom det finns så lite sanning i det här skvallret. På Kvällen möter du en person som skrämmer dig med sin intensitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på en vän för att han/hon inte har gått in och förvarat dig när han/hon haft möjlighet till det. Du anser att en riktig vän alltid finns där och ställer upp oavsett omständigheter. På kvällen har du möjlighet att vinna ett pris av något slag.

 

 

 

 

 

 

 

Annons