Onsdag 18/2

17 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen startar segt. Du gör allt baklänges på morgonen och det resulterar i att du har svårt att hålla tiden. Efter lunch har du piggnat till så pass att du kan fokusera mer på jobbet och mindre på att hålla dig vaken. En kollega tycks göra allt det går för att reta upp dig.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen väljer du att hålla ett ganska lugnt tempo. Visst finns det att göra, men inte mer än att du hinner med. Under eftermiddagen testar du lite nya idéer och du vet att minst en eller två av dem kommer att bli en succé.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en stressig inledning på onsdagen. Något du glömt bort att göra tidigare i veckan gör sig påmint och du tvingas att öka tempot för att hinna med. Under kvällen får du roliga nyheter från en nära vän.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen verkar handla om en resa eller en utflykt av något slag. Du ser nya miljöer och det inspirerar dig och gör dig på gott humör. En släkting eller familjemedlem tenderar att kritisera allt du gör den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du på väldigt gott humör och det livar upp stämningen på jobbet. Det finns ingen som kan vara så härligt charmig som du kan när du är på bra humör. All Sol den senaste tiden har gett dig extra energi och bidrar till att du mår så bra.

Jungfru 23/8-22/9

Du letar upp problemen omedvetet den här dagen. På något sätt så dras du till konflikter, förvecklingar och problem. Här är det bästa att hålla sig så neutral som möjligt vilket inte riktigt fungerar för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på vinst i en tävling idag och du har goda chanser så länge du inte tappar tålamodet. I vanliga fall är just tålamod inget problem för din del, men nu när du påverkas av eld så tenderar du att brista i just tålamodet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och varierande. Du får en hel del utmanande uppgifter att sätta tänderna i, vilket gör dig på gott humör. Ditt enda problem är att du förväntas samarbeta, något som du egentligen inte alls vill göra. Du föredrar att gå din egen väg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig inledning på dagen eftersom du förlorar något/någon som du håller av. Det kan vara en sak som du tappar bort eller vän som av någon anledning försvinner ur ditt liv. Kvällen blir trevligare, du umgås med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen försöker du hitta olika anledningar att blicka framåt och inte fästa upp dig för mycket vid det förgångna. I grund och botten och du en stabil och positiv person som föredrar att se glaset som helfullt istället för halvtomt.

Vattumannen 20/1-18/2

Din energi är på topp och då kan du vara bedövande charmig. Under dagen träffar du flera personer som tycker om, men det finns särskilt en som du av någon anledning vill imponera lite extra på. Kvällen handlar om att våga visa känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har flyt i det mesta som du tar dig för just nu och det är bra. Onsdagen bjuder kanske inte på så många överraskningar. Men det blir en trevlig dag med ett behagligt tempo där du får mycket gjort. På kvällen är du nöjd med dig insats.

 

 

 

 

 

 

 

Annons