Torsdag 19/2

18 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik torsdag där frågor som rör etik och moral står i centrum för din uppmärksamhet. Du anser själv att du har en hög integritet och en bra moralisk kompass, frågan är om din kollega tycker samma sak.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att vara lyhörd och försöka lyssna in andra i samma team. Svälj stoltheten och unna någon annan att få ta åt sig äran även om idéerna delvis är dina. Under dagen kommer du att märka att teamwork lönar sig även om det krävs uppoffringar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om olika sorters möten. Både med nya människor och i grupper där ni behandlar olika frågor. Försök att dämpa din rastlöshet och fokusera på nuet istället fundera över framtiden. Kvällen bjuder på en angenäm överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen kan ett känsligt ämne lyftas av din partner. Det hjälper inte att gå som katten kring het gröt utan våga vara ärlig i dina känslor. Din partner måste få veta hur du ställer dig i den här frågan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och improviserande torsdag där du träffar nya människor och får testa på andra uppgifter än dina vanliga. Solen ger dig fortfarande massor av energi och hjälper dig att hålla tempot hela dagen. På kvällen tränar du eller motionerar du gärna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en smula nervös att en vit lögn från ditt håll kommer att upptäckas och det gör personen som du ljög för arg. Du är vanligtvis väldigt rak i dina kommentarer, men i det här fallet såg du ingen mening med att vara sårande uppriktig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en stressig torsdag även om den inleds förhållandevis lugnt. Du stressar på för att hinna med olika projekt som släpar efter. Sjukdomar och frånvarande kollegor gör att hela situationen blir ännu mer jobbig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du måste jobba självständigt den här torsdagen. Den hjälp som du var lovad att få uteblir och det gör att du kan få det ganska stressigt . Under kvällen försöker du att undvika att bråka med en vän/släkting/partner som ständigt går dig på nerverna just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite förvirrande torsdag. Du tror att du har koll, men när du väl börjar jobba så inser du att du missat en massa detaljer och det tvingar dig att göra om och göra rätt. På kvällen är det fest och nöjen som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir överraskad av en riktigt fin komplimang idag. Någon som tycker om dig vill att du ska veta precis hur mycket du betyder för honom henne. Det blir en bitterljuv dag som även innefattar ett farväl av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen fokuserar du mycket på dig själv och på dina känslor. För dig är det viktigt att få veta sanningen i en viss fråga. Du är trött på gissningslekar. På jobbet gör du framsteg inom ett område som du vanligtvis finner tungjobbat.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen fokuserar du mest på en enda fråga. Det kan tyckas lite enkelriktat, men för dig är det viktigt att avsluta det här projektet innan du kastar dig in i något nytt. Du behöver känna dig färdig med det här kapitlet innan du är redo för något nytt.

 

 

 

 

 

 

 

Annons