Fredag 20/2

19 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen tar du det lugnt. Det kan vara att du är eller håller på att bli sjuk. Det finns ett ganska makligt tempo i ditt horoskop. Du försöker att vara i nuet och inte oroa dig så mycket över framtiden. Under kvällen myser du gärna med vänner eller familjen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen har ett ganska intensivt tempo redan från början av dagen. Du inser att det inte blir någon vila utan det gäller att hålla sig på tå hela tiden. Under eftermiddagen hjälper du till ii ett projekt som har med framtidsvisioner att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen undersöker du flera olika möjligheter att förändra och påverka något på jobbet. Det handlar om att du är missnöjd med en viss situation och nu tar du tag i problemet. En kollega stöttar dig hela vägen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn start på fredagen och du vaggas in i en tro att hela dagen ska bli lika rofylld. Fram emot lunch kommer du inse att det bara var lugnet före stormen. Många småsaker går fel och det tar tid och ork att rätta till alla misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här fredagen väljer du noga hur du ska göra med en kollega som går dig på nerverna. Du vill inte göra henne ledsen samtidigt som du vill markera att hennes beteende inte är okej. Kvällen ägnar du åt att svara på et fråga som du fått.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen kan du få både ris och ros av en kollega. Han har en förmåga att aldrig kunna ge en komplimang utan att samtidigt sticka en kniv i ryggen på dig. Du vet inte hur du ska hantera den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Just nu känner du dig ovanligt modig. Det kommer i eld i ditt tecken vilket gör dig mer beslutsam och tuffare. Under dagen kommer dina nya talanger väl till pass. Det blir en intressant och lärorik fredag.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen kantas av skratt och humor. Äntligen slappnar du av lite och njuter av dagen istället för att oroa dig för morgondagen. Under eftermiddagen kan en kollega eller vän försöka locka med dig på after work eller något liknande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant inledning på helgen. Du får en utmaning att bita i redan på morgonen av din chef och det gör att du inte får tid att fundera särskilt mycket. Senare på dagen blir du uppsökt av flera kollegor som fiskar efter något, och du har ingen aning om vad som pågår.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en härlig men sorglig dag. Du säger farväl till en eller flera personer som du tycker om. Det kan vara en kollega som slutar eller så avslutar du en kurs eller något liknande. Kvällen bjuder på hemmamys och trevliga samtal.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lite stressig fredag eftersom du vill hinna med så mycket. Under dagen får du flera roliga samtal från en vän som vill locka ut dig på kvällen och som är klart uttråkad. Eftermiddagen tycks kretsa kring pengar på ett eller annat sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter lite extra den här fredagen. Kanske kommer du vara ledig ett par dagar nästa vecka eller så är du bara på ovanligt gott humör. Någon eller några vill fira din dag lite extra med en överraskning som gör dig glad.

 

 

 

 

 

Annons