Lördag 21/2

20 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen inleds med en olycka av något slag. Det är inget dramatiskt, men det får hjärtat att hoppa upp i halgropen och sedan har du svårt att slappna av. Under dagen får du inte glömma en vän som firar något.

Oxen 20/4 -20/5

Den här lördagen handlar om att ta ansvar och våga stå upp för något som du tror på. Oxen är bra på att kämpa för sina ideal, men just nu finns det en trötthet i tecknet som gör att du inte riktigt orkar kämpa lika hårt som i vanliga fall.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ett positivt besked av något slag får dig att må riktigt bra den här lördagen. Du väntat ganska länge på det här beskedet så det gör att du verkligen får lust att fira nu när det äntligen kommer. Kvällen handlar om fest och vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen förväntas du tag i något i hemmet som du verkligen inte vill befatta dig med. Det kan gå på två sätt. Antingen säger du som det är och vägrar eller så tvingar du sig själv att göra det här och går och är sur resten av dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen träffar du en person som du inte sett på länge. Det känns som ett slumpartat möte, men din vän har funderat ut det hela väldigt noga. Hur som helst blir det trevligt och du inser hur mycket du saknat din kompis. Du vet inte vad som gick snett mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen ska du unna dig lite extra. Oavsett om det är nya kläder, lite skönhetsbehandling eller något riktigt gott och syndigt att äta så förtjänar du att bli ordentligt bortskämd. Under kvällen har du möjlighet att välja på flera olika aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen blir du arg på en släkting eller granne som hela tiden ifrågasätter dig. Du anser att den här personen skulle må bra av att vara lite mer finkänslig. Under kvällen träffar du gärna vänner och uppdaterar dig på det senaste skvallret. Du älskar skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en riktig utomhusdag där du får massor av motion och frisk luft. Du träffar nya vänner och har riktigt roligt. På kvällen är du för trött för att aktivera dig. Du föredrar att mysa hemma istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu finns det massor av kreativitet i ditt tecken så den här dagen passar bra att ägna sig åt konstnärliga projekt så som att måla, sy, snickra eller laga en överdådig sjurätters middag. Du mår bra när du för utlopp för din fantasi.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en blandning av hård fysisk träning och hemmamys. Veckan har varit känslomässigt turbulent så du tycker det är skönt att krypa upp i soffan hemma och bara mysa. En eller flera vänner har andra planer för din del den här lördagskvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugn och ägnar dig åt något som du gillar att göra. Det kan vara en hobby eller ditt arbete. Vågen förenar ofta nytta med nöje genom att jobba med något som samtidigt är en passion för honom/henne. På kvällen blir det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen tar du en sak i taget. Du inser att du allt för ofta förvirrat till dina projekt genom att starta upp flera saker samtidigt och sedan inte ha tid att avsluta allt som du påbörjat. Under kvällen kan en komplimang få dig att le.

 

 

 

 

 

 

 

Annons