Tisdag 24/2

23 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på variation. Du är i farten en hel del den här dagen så det gäller att du har massor av energi för det kommer du att behöva. En vän försöker muta dig att göra något som du tycker är tråkigt.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du ganska irriterad. Det har varit en hel del mottgångar och du tycker inte att fått det stöd och den hjälp som du förtjänar att få. Kvällen blir underhållande. Du möter människor som du tycker är spännande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här tisdagen inleds med en överraskning. Du möts av en person som är lite klurig att läsa och det kan leda till komplikationer. Under dagen får du ta ställning i en ekonomisk fråga. Här gäller det att tänka innan du ger ett svar.

Kräftan 21/6-22/7

Interna konflikter på jobbet kan bli ganska avgörande den här dagen. Du har haft så mycket olika saker för dig att inte märkt hur stor det här bråket har blivit. På kvällen tar du tag i ett projekt som har med hemmet att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen har du lätt att hamna i bråk med olika människor. Just nu har du mycket av Mars i ditt tecken och det gör att din stubin blir rätt så kort. Under tisdagen kan du få både ris och ros av en chef.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen bjuder på olika utmaningar i form av projekt som kräver exakthet, något som du är bra på och på projekt som kräver kreativitet. Här gäller det att sätta samman en grupp som kan jobba tillsammans och som kan utveckla varandras bra sidor.

Vågen 23/9-22/10

Just den här tisdagen är du ovanligt konflikträdd. Du drar dig för att säga vad du tycker och tänker i olika situationer, kanske mest för att du inte vill stöta dig med någon. Kvällen passar bra till all form av fysisk ansträngning.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen inleds ganska okej med lagom många uppgifter, men tempot trappas upp under dagen och det finns en risk att du blir väldigt stressad innan kvällen. En kollega eller vän vill gärna hjälpa dig så ta svälj stoltheten och inse att du sitter fast.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en kreativ och rolig tisdag som bjuder på olika utmaningar på jobbet. Är du ledig den här dagen så tar du dig an andra former av utmaningar. Under dagen får du gärna vara hård när du drar gränsen mellan vad du tycker är rätt och vad du tycker är fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn tisdag och det kan du behöva efter en livlig inledning på veckan. Dagen handlar om att anstränga sig och bli bättre inom vissa områden. En person som du tycker mycket om hör plötsligt av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här tisdagen hänger du gärna med när andra personer bestämmer så länge du själv slipper fälla några avgöranden. Du är inte riktigt i form och därför upplever du alla val som jobbiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen oroar du dig en hel del för någon som du bryr dig om. Det kan vara en släkting, en vän eller en bekant. Det viktiga nu är att du är rak i din kommunikation och att du säger som det är. Du kommer längst med ärlighet.

 

 

 

 

 

 

 

Annons