Onsdag 25/2

24 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den blir en bra onsdag som inleds med att du får testa på nya saker och som alla vädurar som gillar du förändring. Under dagen möter du en person som visar sig vara både trångsynt och ganska elak. Här gäller det att sätta ned foten.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du möjlighet att vara lite av en vägvisare och det tycker du är kul. Du försöker vara öppen och ärlig i hopp om att din kollega/vän kommer att känna sig mer bekväm med dig. Under dagen får du ett attraktivt erbjudande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att stå i centrum. Det finns få personer som kan charma en publik så som du kan. Under dagen har du möjlighet att visa upp flera av dina bra sidor. Du får beröm från håll så sug i dig av alla komplimanger.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du arg på en person som inte vill lyssna på vad du har att säga. Det kan vara en släkting, ett barn eller en vän. Din frustration tar sig i uttryck att du bli ilsken och att din stubin blir ovanligt kort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8ån oväntat

Den här onsdagen handlar om att våga tänja på gränserna och lita till ditt eget omdöme. Om ingen kan hjälpa dig att fatta et beslut så måste du fälla avgörandet helt på egen hand. Under dagen är det bra om du är lite försiktig med utgifterna.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är det din envishet som räddar dig. När orken tar slut så kör du på enbart för att du så gärna vill. Under dagen får du flera jobbiga utmaningar som du tvingar dig själv att klara av. Unna dig lite lyx hemma på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir ansträngande. Du känner dig inte helt kry, men det finns ingen möjlighet att vara hemma och vara sjuk. Under dagen möts du av flera olika personer som alla är lika ineffektiva. Här gäller det att styra upp arbetet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din dag idag. Allt du tar dig för går galant och du njuter av att både jobbet och din privata utmaningar flyter på så smidigt. På kvällen möter du upp med en vän som vill ha ditt råd i en viss fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du så tenderar du att trassla in dig med en person som du egentligen inte vill bli intrasslad med. Du inser att du faktiskt bryr dig om honom/henne mer än du trodde och därför så har du svårt att säga nej till att träffas även om du vet att det inte är så bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och lite annorlunda onsdag där fokus ligger på att skämma bort dig själv. Du släpper alla problem för en dag och går helt upp i nuet. Under kvällen försöker du att ignorera någon som hela tiden söker din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att klara av vissa utmaningar för att kunna gå vidare. Oavsett om det är i ditt privatliv eller i ditt arbetsliv så gäller det att du hela tiden försöker lite till. Under onsdagen kan du få ett erbjudande som rör pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir flexibel och rolig. På jobbet är det full fart, men du trivs med att ha mycket att göra. Solen ger dig massor av energi att orka med både jobbet och dina privata intressen. På kvällen vill du gärna umgås med en nära vän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons