Fredag 27/2

26 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här fredagen känner du dig lite frågande till vissa saker. Det har varit en lång vecka, och nu känner du att du inte har så mycket mer att ge. På kvällen möter du många personer i ett offentligt sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Det är din tur att skina den här fredagen. Du älskar det du gör och du njuter av att få vara kreativ. Idag sätts både din uppfinningsrikedom och din förmåga att lösa problem på prov vilket du klarar galant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en skön inledning på fredagen. Antingen är du ledig eller så har du möjlighet att komma lite senare. Under dagen möter du människor som har intressanta och lärorika saker att dela med sig av. Det blir en innehållsrik dag.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är Solen stark i ditt tecken och det skänker dig välbehövlig extra energi. Under fredagen kan ett misstag bli förödande så försök att vara så noga som möjligt med detaljerna. Kvällen bjuder på festligare inslag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vågar mer och mer i ett visst sammanhang och det är bra att du testar dina gränser. Under dagen möter du flera personer som ger dig komplimanger för din initiativförmåga. På kvällen är du social och umgås gärna med kompisar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra dag där du vågar sticka ut i en ganska kontroversiell fråga. Precis som Lejonet har du en influens som ger dig mer mod i många olika sammanhang. Under dagen kan en chef lyfta en fråga som rör pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt bestämd just nu och du tvekar inte att visa det. Vågens velighet är som bortblåst och du har inga problem att fatta avgörande beslut. På kvällen kan en släkting eller bekant irritera dig med sitt ständiga tjat.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lång och lat fredag. Troligtvis är du ledig eller så är det väldigt lugnt på jobbet. Under dagen hinner du med att testa några idéer som du har. Du är väldigt uppfinningsrik just nu och din kreativitet har inga gränser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du har lyckats när du ser resultatet av flera veckors ansträngning den här dagen. Du njuter av din succé utan att skämmas. Fredagseftermiddagen bjuder på ett firande av något slag. På kvällen får du ett oväntat samtal eller sms från en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns massor av olika påverka i ditt horoskop just nu som gör att det kan vara blandade intryck den här fredagen. Du har mycket som du vill göra samtidigt som det finns en passivitet som gör att lätt kan bli sittandes hemma.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt engagerad i en fråga just nu och det hjälper dig att fokusera på nuet istället för att grubbla på framtiden. Under den här fredagen kan du överraskas av minnen som du trodde att du förträngt. Det är en doft som väcker dem till liv igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön fredag även om du är tvungen att jobba. Det finns en fridfullhet i ditt horoskop som gör att du undviker konflikter och fokuserar på nuet istället för att fundera så mycket överframtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons