Lördag 28/2

27 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att locka din nära och kära till skratt idag. Du älskar att skämta och när du är på så här gott humör som du är idag så kan ingen motstå dig. Under dagen träffar gärna vänner och gör av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Du vill gärna hinna med så mycket som möjligt på morgonen den här lördagen eftersom du vet att det kommer att bli svårt senare eftersom du är upptagen med annat då. Det gäller att behålla fokus från morgon till kväll den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen bjuder på mycket frisk luft och många skratt. Du får in positiv influenser i ditt horoskop som gör att du tycker att det mesta är roligt. Under dagen möter du en person som ger dig en fin komplimang och det sätter ytterligare guldkant på dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en härlig lördag som bjuder på flera olika överraskningar. Du njuter av att vara ledig, särskilt när du kan vara med människor som du bryr dig mycket om. Kvällen handlar om möten och om känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det var länge sedan du var så arg som du är idag. Någon har gjort dig rasande och den känslan förstärks av Mars vilket gör att du inte går att resonera med just nu. Försök att bita ihop lite så kommer dagen att gå smidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Lyckan ler mot dig och du har goda möjligheter att vinna en mindre summa pengar i spel. Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir lugn och behaglig.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att irritera dig på en släkting eller nära vän. Det handlar om att ni inte lyssnar på varandra utan ni pratar förbi varandra istället. Kvällen blir lyckad, särskilt om du är på fest eller ute med vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt försiktig i dina uttalanden när det gäller en viss person. Han eller hon har svikigt ditt förtroende tidigare och det vill du inte råka ut för igen. En nyhet från en vän gör att inriktningen på dagen plötsligt ändras.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härligt och inspirerande lördag där du passar på att träffa vänner och bara njuta av stunden. Det är inte så ofta du får den här möjligheten att bara kunna vara utan att behöva fundera på framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det ligger en oro och en förväntan i ditt horoskop. Du vill gärna upptäcka nya saker och det gör att du är rastlös. Försök att aktivera dig och komma ut så mycket som möjligt. Närheten till naturen kommer att ge dig det lugn du behöver få.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett konstigt humör den här lördagen. Du har ett starkt behov av att få vara ensam, samtidigt som du vill omge dig med människor för att slippa fundera. Egentligen är det bättre att du möter dina känslor än att du sopar dem under mattan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig lördag där du har fullt upp. Idag är det din familj och dina närmaste vänner som gäller. Det blir en rolig dag och kväll där din humor lättar upp stämningen i alla sammanhang. På kvällen njuter du av att vara uppvaktad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons