Söndag 28/2

28 feb, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att se det positiva i allt just nu och det hjälper dig när du stöter på problem den här dagen. Tack vare din vilja och ditt goda humör lyckas du övervinna alla hinder och prestera bra under dagen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt saker som har med hemmet och familjen att göra. En influens från Venus ger dig karisma och en sensuell utstrålning. Den närmaste tiden finns det stora chanser för singel Oxen att träffa en partner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen har du flera aktiviteter inbokade. Du tycker om att komma ut och byta miljö. Att sitta inne och kura är inget för dig. Kvällen bjuder på trevligt umgänge, gärna med familjen eller släkten.

Kräftan 21/6-22/7

Ett besked av något slag väcker näst intill panik hos dig idag. Även om du vetat att det här skulle komma så har du inte förberett dig på den storm av känslor som det väcker. Under eftermiddagen är det bra om du har en nära vän att ventilera dina känslor med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är retfull och lite busig idag. Dina skämt går kanske inte hem hos alla, men det flesta uppskattar den här sidan av din personlighet. En dag som gjord för att slappa, ha roligt och bara njuta. Kvällen ägnar du gärna åt en mycket speciell person.

Jungfru 23/8-22/9

Var för siktig med dina uttalanden idag. Det finns en indikation i ditt horoskop som g lätt kan gör att det du säger lätt kan misstolkas just den här söndagen. Välj dina ord med omsorg och undvik att ta ställning i konflikter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en spännande och utvecklande söndag. Det kan hända att du är på kurs eller att du ägnar dig åt en hobby den här dagen. Det märks att ditt humör är på topp. Du charmar din omgivning och får alla i din närhet att må bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt diplomatisk när det gäller en viss person och hans/hennes fel. Du vill gärna komma med tips och råd för att han/hon ska kunna förbättra vissa punkter i sitt sociala liv, samtidigt så vill du inte göra honom/henne arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här söndagen ägnar du dig åt att lyssna och lära dig nya saker. Det blir en utvecklande dag som handlar om att lära känna sina egna fel och brister samtidigt som du utvecklar en kreativ och konstnärlig sida av din personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att blir rätt så ilsken över småsaker just nu. Det finns en turbulens i ditt horoskop som indikerar en nystart och det gör dig nervös. Under kvällen har du svårt att komma till ro. Du grubblar en hel del över framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en passivitet i ditt horoskop. Du stannar upp och blir frusen istället för att följa ditt hjärta. Det handlar om en rädsla att göra fel och att ångra sig. Ibland kan Vattumannen vara väldigt feg och det är du i just det här fallet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen tar du tag i en massa olika saker som har med hemmet att göra. Fisken är konstnärligt lagd och tycker om att pyssla hemma. Du ägnar dig gärna åt att förbättra och förändra din närmiljö.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons