Tisdag 3/2

01 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här tisdagen tycks du ta det väldigt lugnt. Det kan vara att du är sjuk eller ledig. Det finns en indikation i ditt horoskop som gör att du inte riktigt orkar med någonting just nu. Tillåt dig få känna så, alla gör det mellan varven.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara exakt och att inte slarva med de uppgifter som du fått. Under den här dagen möter du flera roliga personer som inspirerar dig i ditt arbete och får dig att känna dig hoppfull inför framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen är du väldigt effektiv. Du får mer gjort än vanligt och det gillar du. Oftast så tar det tid innan du kommer igång på morgonen, men av någon anledning är du riktigt morgonpigg just den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du gärna bjuda till lite extra när det gäller en kollega som du egentligen inte gillar. Han eller hon behöver en vän just nu, och av någon anledning vore det bra om du tog på dig den rollen. Du kommer ha nytta av det framöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att hamna mitt i de häftigaste dramerna just nu. Det blir en äventyrlig dag fylld av skvaller förtal och massor av lögner. I mellan all dramatik är det bra om du lyckas klämma in lite arbete. Du är inte så effektiv som du skulle kunna vara.

Jungfru 23/8-22/9

Ditt humör är inte det bästa den här dagen. Du påverkas negativt av både Pluto och Mars på samma gång. Försök att lägga band på dina värsta utbrott och undvik att vara dryg. Du brukar nämligen använda ironi som ditt främsta vapen när du är på det här humöret.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lättsam tisdag där du slipper en hel del tråkigt arbete eftersom du blir involverad i ett nytt, mer spännande projekt. På kvällen är full av energi, en bra dag att ägna sig åt sport eller motion av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen bjuder på variation både privat och på jobbet. Du är på ovanligt gott humör och timmarna flyger iväg ganska fort. Under kvällen möter du en person från det förflutna i ett högst oväntat sammanhang. Det tar ett tag innan du inser vem det är du pratar med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir intressant. Du inser att du dras till en person som du egentligen borde hålla dig borta ifrån. Hon eller han tycks alltid få dig på gott humör när hon/han är i närheten. Under kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska tråkig. Du jobbar på och tycker att ingenting händer. Vad du inte ser är all drama som byggs upp i kulisserna. Det kommer att bli en intressant vecka, så passa på och njut av lugnet innan stormen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd att någon ska stjäla något som du anser är ditt, men som du egentligen aldrig har markerat som ditt. Det bästa vore om du verkligen satte ned foten och sa vad det är du känner, men frågan är om du verkligen vill exponera dig på det sättet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir lite intressantare än måndagen. Ett möte piggar upp eftersom du får positiv information. Det dyker upp en möjlighet att förändra något i din vardag, kanske borde du ta den här chansen när du väl har den.

 

 

 

 

 

 

 

Annons