Tisdag 3/3

02 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dina förväntningar är höga den här dagen. Det finns så mycket som du vill hinna med att du blir nästan passiv för du inte vet vart du ska börja. Det bästa är att inte grubbla för mycket utan att bara sätt igång med en sak i tagget direkt på morgonen.

Oxen 20/4-20/5

Just den här daggen blir lite annorlunda. Du får testa gränserna för din fantasi lite extra och det innebär att måste tänka utanför de vanliga ramarna. Under eftermiddag kan en konflikt uppstå med en släkting eller ytlig bekant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är försiktig idag eftersom du vet att du har mycket att förlora på att göra saker på fel sätt. I normala fall är du väldigt impulsiv och följer ditt hjärta, men idag så försöker du kombinera din magkänsla med logik och förnuft.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker möjligheterna att få ett utökat ansvar inom ett visst område. Det kommer att gå bra så länge du är väldigt övertygande i dina argument om varför just du ska ha den tjänsten. Kvällen handlar om att vila och låta kroppen få återhämta sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen ska du inte tveka om du får ett erbjudande som rör pengar. Det kan låta lite konstigt när du först hör förslaget, men du kommer att inse hur briljant det egentligen är. På kvällen får du möjlighet att reda ut ett familjeproblem.

Jungfru 23/8-22/9

Din åsikt är viktig, det är därför man frågar efter den, tro inget annat. Idag har du möjlighet att visa vad du tycker och tänker både i ord och i handling. Under kvällen kan du lätt göra av med för mycket pengar på struntsaker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en näst intill långtråkig tisdag. Du väntar på att något, vad som helst, ska inträffa för det finns en anspänning i luften. Men dagen passerar och inget sker vilket får dig att tvivla på din magkänsla. Din mage har inte fel, den är bara ute i väldigt god tid. Väta ett par dagar så får du se.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du är väldigt effektiv. Oavsett vad du tar dig an så ser du till att fixa det på ett väldigt genomtänkt och välorganiserat sätt. Under den här dagen får du mycket ros av en av dina chefer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens att prata bredvid mun om sådant som du vet att du borde hålla tyst med. Ditt problem är att du har svårt att hålla in med smaskigt nyheter utan du vill dela dem med hela världen. Under kvällen så ska du möta hårt med hårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker bestämma dig lite för hur du ska agera i en viss situation den här dagen. Du behöver egentligen inte fatta något beslut riktigt ännu. Genom att avvakta kan du lära dig lite mer om vilka förutsättningar som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en känslomässigt turbulent dag. Du vill och samtidigt vill du inte. Din oförmåga att ta initiativ förstärks av Månen som rör upp ytterligare i ditt känsloliv. På kvällen vill du gärna prata med en vän som kan hjälpa dig att få lite perspektiv på frågan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en förhållandevis lugn tisdag och det är du tacksam över eftersom du vet att resten av veckan kommer att ha ett högt tempo. En vän vill hela tiden ha din uppmärksamhet och det tycker du är jobbigt. Du måste börja säga ifrån.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons