Onsdag 4/3

03 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det dyker upp en fråga under onsdagen som kräver din omedelbara uppmärksamhet. Här kommer du inte undan med att visa ett ljummet intresse utan du måste ägna det här problemet fullt fokus från början.

Oxen 20/4-20/5

Just nu kan du upplevas som rätt så nyfiken och det vet du om. Det handlar bara om att du vill veta så mycket som möjligt om situationen innan du bestämmer dig för vilken sida du ska stå på. Du gillar inte att dra förhastade slutsatser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen jobbar du helst med händerna. Praktiskt arbete får dig att slappna av och du kan låta tankarna vandra. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll eftersom du får möjlighet att lära känna en intressant person lite närmare.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att inte lyssna just nu och det ligger dig i fatet. Om du inte vore så envis så skulle det vara lättare. Under den här onsdagen så måste du lära dig att ta råd från personer som du hemlighet föraktar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en tempo fylld och rolig onsdag där du satsar på att lära känna en ny kollega, bekant. Dagen bjuder på flera överraskande vändningar så det gäller att du är vaken och pigg på det mesta. Glöm inte bort något du måste göra på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en riktigt stressig men ändå givande onsdag. Du lär dig massor av nya saker och du får flera nya vänner. Var inte rädd att stå för din åsikt, du kommer att inse att dina ord väger tungt i ett ganska så stort avgörande.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt ivrig och glad. Du vill så mycket så det är bra om du försök strukturera dagen en smula. Genom att tänka framåt och planera kan du uppnå nästan alla mål som du sätter upp. Våga ta ut svängarna lite extra den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir stressig redan från morgonen. Det kan vara att du försover dig eller att du fastnar i trafiken. Stressen gör dig irriterad och risken är stor att din ilska går ut över fel person. Försök att bita igen när du känner att du blir arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du måste fråga om du vill ha ett svar. Inget kommer att serveras på silverfat så det är lika bra att börja forska. Under dagen möter du en eller flera personer som imponerar på dig med sin kunskap inom ett specifikt område.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant onsdag där du fattar ett kontroversiellt beslut som rör ditt känsloliv. Du bestämmer dig för att inte gräva ned dig i en gammal sorg, utan gå vidare med ditt liv. Den här dagen bjuder på en hel del skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du fullt upp och det gör att du har svårt att hinna med ytterligare projekt, även om du skulle vilja det. Dagen bjuder på flera utmaningar, men du kommer att klara dem utmärkt. Var inte rädd för att utmana dig själv lika mycket som din omgivning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett väldigt gott humör just den här onsdagen. Livet leker och du njuter av att ha dina nära och kära omkring dig. En familjekonflikt kan grumla lyckan lite den här dagen. Var bestämd när du reder ut den och spar inte på krutet när du väl blir arg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons