Torsdag 5/3

04 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganska ordinär. Du gör det du ska utan att protestera men dina tankar är någon helt annan stans. Vädurar brukar inte drömma sig bort, men just idag så har du svårt att hålla fokus på nuet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant torsdag där du experimenterar med dofter och smak. Du känner dig innovativ tack vare Månens påverkan och det hjälper dig i så väl ditt privatliv och på jobbet. Kvällen bjuder på en överraskning i form av oväntat besök.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du ganska irriterad på en kollega som alltid småpikar dig. Du har svårt att sätta fingret på vad det är med hennes sätt som triggar igång dig, men du vet att så fort du ser henne så blir du rasande. Kvällen blir lärorik.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att ifrågasätta en hel del saker omkring dig och det är både bra och dåligt på samma gång. Solens position förstärker dina ambitioner att ta reda på så mycket som möjligt om ett visst ämne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar över hur du kunde döma så fel i en viss fråga. Det handlar enbart om att du inte granskade fakta innan du fattade ditt beslut. Ibland är du väl impulsiv och det kan falla tillbaka på dig som i just det här fallet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då kostnaderna blir större och större. Det handlar om att du inte har tagit ditt ansvar med dina pengar utan hoppats att problemen skulle reda ut sig själva. Nu är det dag att göra något åt situationen.

Vågen 23/9-22/10

Visst är du väldigt trött just nu, men det innebär inte att du ska ge upp vid minsta motgång. Det är bra om du kämpar lite extra när du känner motvinden för det kommer du att ha igen längre fram. Kvällen handlar om att våga ta egna initiativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen lyssnar du noga på olika förslag som presenteras innan du fattar ett avgörande beslut. Du har lärt dig den hårda vägen att vara noggrann när det kommer till frågor som rör pengar, särskilt din egen ekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte så arg på din vän. Han eller hon har rätt till en egen åsikt även om den går tvärs emot din. Under dagen och kvällen finns det risk att du får problem med magen. Ett tips är att undvika att äta mat som kommer direkt från havet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att bestämma dig. Du både vill och inte vill veta vad en viss person tänker och tycker. Det kan röra sig om någon du är intresserad av, men det kan också handlar om en chef eller kollega som du misstänker är illojal.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen får du möjlighet att bevisa för dig själv att du fortfarande har det. Genom att vara ambitiös och målinriktad når du de visioner som du satt upp. En kollega tycker det är extra roligt att få hjälpa dig i det här arbetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig av dig och undviker situationer som kan leda till konflikt. Under den här torsdagen försöker du medla mellan två kollegor som aldrig tycks kunna hålla sams. Kvällen bjuder på härligt umgänge med dina vänner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons