Fredag 6/3

05 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här fredagen och njuter av att slippa stressa. Det finns en gåta som du försöker att lösa, men svaret är inte så enkelt som du tror att det är. Under fredagskvällen finns det utrymme för romantik i alla fall när det gäller förälskade Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt rak i din kommunikation och det underlättar när du förhandlar med dina chefer. Du har en klar målbild som gäller vad det är du vill uppnå och den hjälper dig att komma vidare när dagen känns trög. Kvällen bjuder på nya intryck och trevligt umgänge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du väldigt försiktig i dina uttalanden. Du vill inte att en kollega ska kunna använda det du säger mot dig själv. Han eller hon har en förmåga att vrida på sanningen så att den passar honom/henne. Under kvällen ska du undvika att göra av med pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stressig fredag där Månen gör ditt tecken extra labilt. Du känner att tårarna strömmar till för de minsta och du avskyr dig själv för att du är så känslosam. Tyvärr blir det ofta så när Månen och Kräftan samarbetar. Tänk på att Månen även ökar din kreativitet och din inlevelseförmåga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Morgonen bjuder på oväntade överraskningar och en del mindre hinder. Här gäller det att vara rätt så tolerant och undvika att trampa på ömma tår, särskilt om de tillhör en ganska snarstucken kollega. Under kvällen får du testa på något nytt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en varierande och intressant dag där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Under fredagen kretsar det mycket kring ekonomi och hur du ska kunna förbättra dina siffror. En vän vill att du lyssnar på något som han/ hon har skrivit till dig.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du förhållandevis lugn och blir därför inte så upprörd när det sker en olycka under förmiddagen. Influenser från jord dämpar nervositeten i ditt tecken och får dig att agera kallt i jobbiga situationer.

Skorpionen 23/10-21-11r

Du har en hel del funderingar angående framtiden, men du är inte riktigt redo att ventilera dem med din partner. För dig är det väsentligt att du själv vet vad du vill innan du delar dina funderingar med någon annan. Kvällen blir livlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du samarbetar för att få till någon form av teamkänsla på jobbet. Det är inte alltid så enkelt, men just nu har du en stark karisma som hjälper dig att övertyga människor att göra som du vill. Fredagskvällen blir trevlig men flirtig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på flera ställen samtidigt den här fredagen. An någon anledning så får du inte vara ifred och fokusera på ditt arbete, det finns allt för många i din omgivning som vill umgås med dig och det är både roligt och lite jobbigt på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du bidar din tid i en viss situation. Som vanligt vill du inte spela ut alla kort på en gång, men du kan inte låta bli att försöka styra ödet lite i din riktning. Under eftermiddagen upptäcker du en ny sida hos dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen vill du gärna umgås och mysa med familjen. Om du måste jobba så spenderar du så lite energi som möjligt på arbetet. Eftermiddagen och kvällen handlar om att visa någon du tycker om lite extra uppskattning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons