Lördag 7/3

06 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska jobbig inledning på lördagen. Något går snett redan från morgonen och sedan blir det svårt att rätta till. En konflikt mellan dig och en familjemedlem kan blossa upp under eftermiddagen. Du känner hur irritationen växer mellan er.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen är det fullt upp från morgon till kväll. Du har olika aktiviteter planerade och det gäller att se till att inte halka efter i schemat. Kvällen blir trevlig och social även om du medvetet undviker att prata om vissa saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du triggar igång något hos en vän som gör att ha/hon får massor av inspiration idag. Om det är din humor, din fantasi eller något annat är svårt att säga, men resultatet blir bra. Kvällen ägnar du gärna åt sport eller att träna.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du att undvika vissa personer som du vet kommer att irritera dig. Du umgås hellre med vänner och bara slappar än att reda ut konflikter även om det skulle behövas. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter en släktings beslut eftersom det rör så mycket pengar. Normalt sett är du ganska spontan av dig, men när det gäller den här personen så har du insett att det är bra att bromsa lite innan det går för långt.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen bjuder på massor av roliga utomhusaktiviteter. Du njuter av att träffa människor och bra ha trevligt. Kvällen bjuder på en möjlighet att lära känna nya människor. Venus får dig att slappna av. Du är väldigt charmig just nu.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och omväxlande dag där du roar dig med att träffa vänner och leva i nuet. Efter en lång vecka unnar du dig gärna lite extra lyx även om du egentligen inte har råd med det. Kvällen blir lugn och skön.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är full fart hela lördagen, men det mesta du gör verkar ha med hemmet att göra. Det kan vara renovering, vårstädning eller bara lite hemmafix i största allmänhet. På kvällen verkar du vara borbjuden någonstans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen är det viktigt att håller ett löfte som du gett en vän. Genom att inte avslöja vad du vet kommer du att slippa ljuga. Det kan uppstå en konflikt som rör pengar, du är arg och besviken på din partner/väns slöseri.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen hinner du inte tänka så mycket eftersom du är så aktiv. Det blir en rolig, men sen dag. Du träffar vänner som du inte sett på länge och du diskuterar en hel del minnen. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att slappna av och ta dagen som den kommer. Det hjälper inte att planera i förväg eftersom inget kommer att bli så som du tänkt dig. Njut av att vara spontan och våga lyssna på ditt hjärta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är riktigt glad över en komplimang som du får idag. Det handlar om att en vän eller bekant ha sett och uppskattat något som du ansträngt dig med. Du tycker det är roligt när dina talanger uppmärksammas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons