Söndag 8/3

07 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt skön och lat söndag där du inte gör någon nytta alls trots att du vet att du borde. Det är inte ofta du tillåter dig att vara helt overksam, men när du väl är det så njuter du av varje sekund.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska annorlunda söndag eftersom du tvingas göra något du inte är van vid. Men tack vare att du är så flexibel som du är just nu, på grund av inflytandet från Vatten så kommer det att blir en riktigt lyckad dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att vara tyst när det enda du egentligen vill är att spy galla över en person som alltid lyckas reta upp dig. Du är inte van att behöva tygla ditt humör, men just nu är det klokt att bita ihop och inte säga någonting.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir överraskande aktiv. Du trodde att du skulle kunna ta det lugnt och bara vila den här söndagen men din familj vill annorlunda. Massor av frisk luft och motion garanterar i alla fall en god natts sömn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen försöker du att inte se ett problem som hela tiden knackar dig på axeln. Du vet att du inte kommer att komma undan i längden, men ändå skjuter du upp allt till en annan dag. Ett samtal från en släkting förgyller din kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du har råkat illa ut på grund av en vän eller bekant som inte lyckats hålla tyst med en hemlighet som du anförtrott dem. Nu blir du ställd mot väggen och det gäller att du har ett bra svar. Under morgondagen får du möjlighet att rätta till lite av den oreda som du ställt till med.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt modig och vågar mer än annars. Du är driven och positiv vilket märks i nästan allt du tar dig för. Under dagen så testar du nya saker och du upptäcker en talang som du inte visste något om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del olika saker i tankarna just nu och det kan verka som du inte lyssnar även om du gör det. Din vän upplever dig som frånvaran och det gör honom/henne irriterad. Det bästa sättet att undvika bråk är att tala om som det är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att få flera projekt att fungera på samma gång och det gör att du inte riktigt har kontroll. Det bästa är om du tar en sak i taget, men som Skytt tycker du att det sättet att jobba är både ointressant och ganska enformigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lång och du har periodvis tråkigt. Egentligen borde du försök att aktivera dig lite mer, men frågan är om du har lust till det. Dina tankar kretsar kring ett projekt eller en person. Du har svårt att släppa taget om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en varierande och rolig söndag där du får chansen att lära känna en väns vän lite närmare. Om du lyssnar på honom så kommer du att upptäcka att ni har ganska mycket gemensamt. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen njuter du av att få komma ut och röra på dig så mycket som möjligt. Det blir lätt att du sitter inne och inte gör någonting just nu eftersom det finns passivitet i ditt horoskop. Då är det bra med vänner som drar igång dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons