Måndag 9/3

08 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du jobba hårt för att komma ikapp med ett projekt som hamnat efter. Här gäller det att inte tveka att be om hjälp om du känner att du inte hinner med. En vän vill umgås med dig på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kommer få problem när du träffar en person från ditt förflutna idag. Du inser att det finns alldeles för mycket osagt mellan er och det gör att du inte vet hur du ska reagera. Under dagen kan nyheter beträffande sommaren dyka upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en fin inledning på veckan. Du känner dig på strålande gott humör och din charm lämnar ingen oberörd. En positiv influens från Venus underlättar alla former av samarbeten just nu. Din sociala kompetens är på topp.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en lång helg känner du dig ovanligt utvilad och alert. Du har mycket att ge på jobbet och dina idéer är både kreativa och unika. Under dagen kan det hända att du stöter på motstånd i form av förlegade kollegor som vägrar att göra saker på ett nytt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet vad du vill och du har siktet på att utvecklas och bli bättre på det du gör. Under måndagen får du en unik möjlighet att påverka människor omkring dig. Ta det är tillfället i akt att plantera några av all idéer som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu lyssnar du inte så mycket på andra utan följer bara din egen väg, det är viktigt för dig att visa att du kan själv. Det kanske låter barnsligt, men just den här självständigheten är viktig för ditt självförtroende.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och annorlunda måndag eftersom du verkar få en utbildning eller något liknande idag. Hela dagen andas att lära sig nya saker. Du träffar människor från dra miljöer och det ger dig en unik inblick i deras arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder både på utveckling och hårt arbete. Du tvingas att se bortom din bekvämlighets zon om du ska kunna uppvisa din nyvunna kompetens inom ett visst område. Dina chefer testar dig på olika sätt idag och du svarar upp till deras förväntningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Efter en lång och rolig helg är du jätte trött när du återvänder till arbetet. Du önskar att du var utvilad, men det är du inte. En kollega som klagar väldigt mycket kan irritera dig idag, Det bästa du kan göra är att hålla dig undan och undvika en direkt konfrontation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ivrig att komma igång idag. Något på jobbet har förändrats, det är svårt att sätta fingret på vad det är, men du känner att stämningen är annorlunda. Nu är det upp till dig hur du ska kunna svara upp till de förväntningar som finns på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter ingenting utan följer bara med strömmen just nu eftersom det är enklare. Det finns en glädje och ett hopp i ditt horoskop som gör att du är på gott humör nästan hela tiden. En vänskap men en kollega/bekant kan komma att utveckla sig till något djupare.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att komma i tid. Du avskyr folk som är försenade samtidigt som du själv är något av en tidsoptimist och ofta tänjer lite på gränserna för vad som är en passande ankomst. På kvällen passar det bra att tränna och röra på sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons