Tisdag 10/3

09 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på flera roliga överraskningar i form av oväntade besked, trevligt besök och fina komplimanger. Njut av dagen för det är något av lugnet före stormen. Under tisdagskvällen får du en unik inblick i något som du inte velat prata om tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Du vet att rykten kan spridas fort och att det inte är så enkelt alla gånger att hålla sig neutral. Under dagen kommer en högre chef att berätta något som du måste hålla tyst om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du avslöjar dina känslor när det gäller en viss person. Det finns vår i luften och det gör dig mer impulsiv än vanligt. Du agerar på instinkt snarare än med eftertanke. Hur resultatet blir beror till stor del på hur väl du har läst av den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du glömt bort att göra. Det handlar om att du egentligen inte vill göra det här, men ett löfte är ett löfte och du har inget val. Kvällen bjuder på flera härliga skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tränar hårt för att uppnå ett visst mål. Det kan vara ett rent fysiskt mål, eller så har det med din karriär att göra. Oavsett vad det är du vill uppnå så vet du att inga framgångar kommer gratis och du är bredd att offra mycket för att få som du vill.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen får du flera olika alternativ att välja på och det passar dig bra eftersom du har så mycket av elementet vatten i ditt tecken just nu och det gör dig nyfiken att pröva på nya saker. Under eftermiddagen kan du frestas till impulsköp.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång och ganska intensiv dag för din del. Du har helt överlåtit allt beslutsfattande till en kollega, men du räknande inte med att han/hon skulle driva dig så hårt. Nu får du sätta ned foten innan situationen blir värre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du hela tiden fuskar med något på jobbet, men du ser inget sätt att komma kring det här problemet. Det som är fel är att någon har satt upp en massa regler som ingen klarar av att följa. Kvällen blir trevlig och lagom intensiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du unnar dig lite lyx så här en vanlig tisdag. Det handlar om att du ska få något som du längtat efter och det förgyller hela dagen. Under eftermiddagen möter du en person som du inte sett på länge och det rör upp en hel del känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen blir det väldigt jobbigt. Du tvingas att konfrontera så väl dina egna känslor som andras och det leder till en hel del problem. Du måste försöka att fundera på vad det är du vill innan du fattar några avgörande beslut.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en avgörande dag på många olika sätt. Du vet vad du vill och du driver saker i rätt riktning. Underdagen drabbas du av samvetskval för något du sagt eller gjort, men ditt samvete än inte större än att du fortsätter på den banan du slagit in på.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du försiktig med vad du säger till en person som är väldigt lättretlig. Det kan vara en kollega, en släkting eller en familjemedlem. Tack vare din unika empati kan du undvika konflikter den här dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons