Onsdag 11/3

10 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här onsdagen är det bra om du tar egna initiativ. Det förväntas av dig att du vågar lite mer än vanligt och att du är extra modig i olika sammanhang. En kollega kan komma med en pik som rör något som du misslyckats med för länge sedan.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir trevlig och lugn. Du arbetar i ett bra tempo utan att stressa ihjäl dig. Under dagen möter du flera personer som får dig på gott humör. Det finns en rastlöshet i Oxens tecken som är ovanlig, den gör att du hela tiden längtar bort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du är på hal is när du tar upp ett känsligt ämne med en vän vid helt fel tillfälle. Här gäller det att gå varsamt fram så att du inte trampar på fler ömma tår. Under kvällen möter du din egen rädsla och övervinner den.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här onsdagen blir du starkt påverkad av en kollega eller vän. Du Gör som han säger utan att tveka fast direktiven går emot vissa av dina grundvärderingar. Den här personens karisma är så stark att du inte kan stå emot.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att få människor att må bra just nu. Din omtanke och din humor livar upp de tristaste dagarna. På jobbet har du svårt att motivera dig själv, du sitter hellre ute i solen än slavar inomhus.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant onsdag, särskilt om du ägnar dig åt affärer som har med ekonomi och pengar att göra. Du kan göra bra investeringar och du har en förmåga att driva igenom din vilja i de flesta fall den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du ägnar dig åt att lära dig nya saker. Genom att vara öppen och nyfiken så klarar du det flesta hinder som du stöter på. En vän anförtror dig en hemlighet idag, så visa att du kan hålla tyst.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig onsdag där skratten avlöser varandra. Du känner dig lite allmänt tokig den här dagen och hittar gärna på hyss både med kollegor och med vänner. Kvällen blir lugnare. Du är trött och myser gärna hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här onsdagen är du väldigt intresserad av vad som händer omkring dig. Det blir en lärorik och rolig dag där du utvecklar kunskaper inom ett närliggande område. En fråga från en kollega kan göra dig en smula förbryllad.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt försiktig med att yttra dig i frågor som rör dina känslor. Det finns alldeles för många ömma tår att trampa på och risken är stor att du av misstag sårar någon som du tycker om. Var ärlig utan att säga för mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ovanligt målmedveten den här veckan och särskilt under onsdagen då inget kan ta din uppmärksamhet från det som du håller på med. Du har en förmåga att uppnå dina mål när du sätter den sidan till.

Fiskarna 19/2-20/3

Din envishet hjälper dig att fatta beslut i moraliskt tveksamt dilemma. Genom att vara sann mot dig själv och modig när det gäller att stå upp för det som du tror på så vinner du fördelar som kan hjälpa dig framåt i din karriär på sikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons