Torsdag 12/3

11 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn torsdag där du får tid att koncentrera dig på ditt arbete utan att hela tiden blir störd. Jupiters position bidrar till ökad kreativitet och ett flexibelt tänkande. Under kvällen kan du bli överraskad av en väns förslag.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt envis. Du har ett mål och du tänker inte låta något eller någon stå i vägen för dig. Under torsdagen hjälper du en kollega som har problem. Du anser att han/hon borde få mer stöd från sina chefer och du inte se med att säga vad du tycker och tänker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en förhållandevis lugn torsdag där du kan njuta av att umgås med kollegor och vänner. Arbetet flyter på utan hinder så det är inte där du lägger din fokus. Ett rykte om en kollega kan visa sig vara falskt.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte rädd för att säga som det är till dina vänner. Du måste lita på att de tycker om dig även om du har gjort fel eller betett dig illa. Ibland är du alldeles för mån om ditt rykte, det vore enklare för dig att slappna av och vara dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här torsdagen finns det både kärlek och erotik i ditt horoskop. Är du upplagd för en romans så finns det nästan ingen som kan motstå din charm och din utstrålning den här dagen. Kvällen handlar om att bli sedd.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att moraliskt försvara sina handlingar. Genom att vara ärlig och rak på sak kan du få dina kollegor att se saker ur din synvinkel även om det egentligen inte överensstämmer med deras sätt att se på saken.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen ska du inte tveka om du får ett bra tips. Även om det kan kännas lite som ett fusk så är det värdefull information som du ska ta åt dig av. På kvällen passar det bra att träffa vänner eller ägna dig åt en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir utvecklande och informativ. Även om du inte går en kurs så lär du dig nya saker av en kollega som du inte umgås så mycket med i vanliga fall. Hennes erfarenhet är gedigen och hon kan hjälpa dig att bli bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tystnar när en chef vill att du ska prata. Någonstans djupt inom dig så vet du att han är ute efter information som du inte frivilligt tänker dela med dig av. Du är mån om att inte vara den som skvallrar om andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en smula komplicerad. Du hartrasslat in dig i en snårskog av relationer och nu försöker du strukturera allt så att det bli hanterbart. Det kan vara att du hamnat i en ny arbetsgrupp eller på ett nytt jobb. Det gör att du inte har riktig koll på vilka som är dina vänner eller vilka som låtsas vara det.

Vattumannen 20/1-18/2

Under en lång vecka har du kommit fram till en slutsats som gör dig lugnare. Du vet vad du vill och du är ganska säker på att det kommer att bli så om du bara anstränger dig lite. På torsdagen tar du saker och ting i egna händer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig mycket för någon nära släkting eller vän. Han eller hon har lite väl roligt just nu och glömmer ofta bort det som är viktigt. Under torsdagen väljer du att ha ett allvarligt samtal med berörda parter.

Annons