lördag 14/3

13 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inser att halva mars har gått utan att du ens vet hur det gick till. Just nu flyger tiden iväg ovanligt fort för ditt tecken. Det beror på alla aktiviteter som du ständigt bokar in. Du harsvårt att säga nej oavsett om det gäller vänner, familj eller släkt.

Oxen 20/4-20/5

Du är på utmärkt humör den här lördagen även om du har en hel del saker du ska hinna med. Du ägnar en stor del av dagen åt någons annans intresse. Kvällen tycks mest kretsa kring att fira en eller flera personer som du älskar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din kreativitet är det enda som sätter gränser idag. Du har en skapande influens över ditt tecken och du kan skapa konst med allt som du tar dig för bara du lägger ned lite kärlek och lite tid på det du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen vill du gärna avslöja en hemlighet för en nära vän, samtidigt som du har lovat att hålla tyst. Hur du gör är upp till dina personliga etiska värderingar, men det kommer att bli ett tufft beslut vilket som.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om ekonomi och att inte agera på impuls. Nu när det är så vårligt ute spå vill du väldigt gärna fixa i hemmet. Du köper saker fast du vet att du borde spara och det kan skapa underlag för en diskussion med din partner.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig lördag där du lyckas övertyga en bekant om att testa på någon som han eller hon är lite rädd för. Du är inte själv särskilt äventyrlig av dig, men just nu påverkas du av en influens som får dig att vilja testa dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du kommer att få ett nej, ändå så ställer du frågan. Det kan upplevas en aning provocerande av motparten samtidigt är det väldigt viktigt för dig att få ett uttalat avslag så du slipper fundera.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig lördag där du kan ägna dig åt en hobby eller bara vara med dina vänner. Du ställer väldigt få krav på dig själv när du är ledig så därför bli det en riktigt lat, men energiskapande dag för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig men fullspäckad lördag att se fram emot. Förhoppningsvis blev i fredagen inte allt för sen för då kommer du inte att orka med allt som du planerat att göra. Under dagen får du dig en tankeställer av en granne som säger något i förbifarten.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på en hel del fokus. Du vet vad du vill göra och du har siktet inställt på att nå vissa mål. Genom envishet och en järnvilja når du längre än du planerat. Kvällen handlar om att vara social och om att ge kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en omväxlande dag där du ska hinna med flera olika projekt. Det är bra om du organiserar din dag efter ett visst schema så glömmer du inget som är viktigt. På eftermiddagen och kvällen är det familj, släkt eller vänner som står i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir längre än du tänkt dig eftersom en viss aktivitet drar ut mer på tiden än vad du tycker är rimligt. Tyvärr har du inget val än att acceptera läget och inse att egentid får du ta dig en annan dag. Sen på kvällen får du en överraskning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons