Söndag 15/3

14 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om kompromissa och att inte sätta dina egna intressen före familjens bästa. Låter det tråkigt? Det är nödvändigt för att hålla samman något som du tror på. Under eftermiddagen får du möjlighet att göra någon extra glad.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ljuvligt oplanerad, Du njuter av att ta det lugnt och kunna ägna dig åt saker som du tycker om att göra. Ett oväntat besök förgyller eftermiddagen och du matas med massor av roligt skvaller. Du älskar att skvallra så länge det inte är om elaka saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och flexibel söndag där du får möjlighet att ägna dig åt saker som har med en hobby eller hemmet att göra. Just nu finns det drag av jord över ditt tecken som förvandlar dig från äventyrare till en riktig liten hemmaråtta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn och avslappnad söndag oavsett om du är ledig eller måste arbeta. Tempot går på sparlåga och det passar dig utmärkt. Idag vill du bara ha trevligt, umgås med människor du tycker om at njuta av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu passar du på att träffa så många vänner som möjligt när du är ledig. Du är social på gränsen till översocial tack vare Venus position och det gör att du avskyr tanken på att vara ensam. Dagen bjuder på många varma skratt.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här söndagen utökar du din kunskap om ett ganska udda område. Det är ett intresse som nyligen vaknat hos dig och nu vill utforska det så mycket som du kan. En vän blir förvånad över hur du väljer att spendera dig dag, men det struntar du i.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen har något hoppfullt över sig. Det finns en känsla av vår, värme och kärlek i luften som kan berusa Vågen, särskilt om du är singel. Är du ut bland människor kan du mycket väl träffa på flera attraktiva personer som flirtar med dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn och skön söndag där du ägnar dig åt att inte göra någonting. När en familjemedlem föreslår att du ska vara lite nyttig, rynkar du på nosen och fortsätter att insupa energi från naturen medan du latar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen tycks bjuda på en utflykt eller en kortare resa. Det blir en dag fullspäckad med nya intryck. Du lär dig saker om områden som du knappt visste existerade. Under kvällen bjuder du en vän eller familjemedlem på något extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen börjar ganska lojt. Du vill egentligen bara vara hemma och ta det lugnt, men en vän lockar ut dig ur ditt älskade bo och får dig att upptäcker nya sidor hos dig själv. Dagen blir social, rolig och lite udda. Det verkar bli en fysiskt aktiv dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland vet du inte själv varför du bli irriterad. Som idag, det finns egentligen inget att anmärka på utom att du känner dig rastlös och allmänt sur. Analysera vad det är som väcker de här känslorna inom dig så kan du påverka din situation.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir trevlig. Du träffar människor som du inte ser så ofta och det får dig att minnas tillbaka. Det finns en risk att du gör av med mycket pengar på ett dåligt impulsköp under eftermiddagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons