Måndag 16/3

15 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir livlig och intensiv. På morgonen går det mesta åt skogen,, men du tar dina motgångar med ett glatt skratt. Inget kan dra ned ditt humör den här måndagen. Det finns för mycket positiv energi i ditt horoskop för att du ska bli irriterad av småhinder.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska stressig eftersom det är så mycket som du ska hinna med. Genom att strukturera ditt sätt att tänka så kommer du spara tid. Följ gärna ett råd som du får av en kollega. Det kan visa sig vara nyckeln till överlevnaden här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill uppnå, men du har bara en vag aning om du hur du ska ta dig dit. Dina visioner av målet blir starten på en lång, ganska krokig men innehållsrik resa. Det viktigaste är att du aldrig tappar fokus på vad det är du vill uppnå.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är du både naiv och lite väl godhjärtat. Idag utnyttjar någon den här sidan av din personlighet och det gör dig arg. Tänk på att dina egenskaper är fina och att din tilltro till människors godhet är något som du ska fortsätta att värna om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar med en lögn och det blir värre och värre. Egentligen hade du tänkt vara ärlig från början, men av någon anledning så fegar du ur och nu har du målat in dig i ett hörn. Hur du reder ut det här beror nog mest på din dagsform.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik dag som kretsar kring ekonomi och frågor som har med pengar att göra. Du älskar siffror och snöar gärna in på detaljer. Frågan är om du ibland missar helheten för att du blir så absorberad av småsaker.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du rädd för att förarga en kollega som har ett ganska labilt humör. Du vet att du inte borde oroa dig så mycket för honom/henne, men du avskyr gräl och alla former av konfrontationer. Kvällen bjuder på en rolig och lite annorlunda aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen blir väldigt tung, men det vet du om redan på förhand så du är beredd. Om du bara vet vad som väntar kan du hantera de flesta problem. Det är ovetskapen som gör dig galen. Kvällen passar bra till motion och fysisk aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du flera mindre hintar om en förändring som är på gång på arbetet. Tyvärr vet du inte riktigt hur du ska tolka de här signalerna så de gör dig oroad snarare än lugnad. Bolla gärna dina tankar med en kollega som du litar på.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en dag full av olika val som du måste göra. Du är rädd att såra människor, men du vet att du samtidigt måste vara ärlig emot dig själv. På jobbet har du full koll. Du älskar den produktiva period som du är inne i just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder inte på så många överraskningar utan blir en ganska behaglig inledning på veckan. Du får mycket gjort och du känner att du äntligen är på rätt bana. När det gäller ditt privatliv så kommer du komma längst med att vara ärlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir positiv och inspirerande. Du lyckas med saker som du inte klarat av tidigare och det ger dig ett nytt och större självförtroende. Under dagen kan en fråga om semestern väcka en del diskussioner. Här gäller det att stå på sig och att inte vika undan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons