Tisdag 17/3

16 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bytt blir inledning på ett bra samarbete mellan dig och en relativt ny kollega. Du trycker att det är kul att få lite nya influenser vilket du får genom den här personen. Under eftermiddagen drabbas du av dåligt samvete för en uppgift som du helt glömt bort.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en dag där inspiration och glädje genomsyrar dagen. Venus är i gynnsam position vilket bidrar till en positiv livssyn och en vilja att utveckla dig själv inom både ditt privatliv och i ditt arbete. På kvällen umgås du med vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Du håller högt tempo redan från morgonen och din effektivitet är fantastisk. En kollega avundas dig och du kan räkna med en del skarpa kommentarer från hennes sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar en hel del idag. Det handlar om ett val, men det kommer inte att bli enkelt eftersom det finns så många fördelar och så många nackdelar på båda sidorna. Under dagen träffar du vänner och umgås under lättsamma former. Det blir en trevlig kväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir tveksam när du hör rykten om en person som du vet har en förmåga att ställa till det för sig själv. Egentligen borde du lite mer på din vän och mindre på skvallriga bekanta, men ibland sviktar din tillit och så är fallet idag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en jobbig tisdag där dina mål plötsligt blir skymda av en hel massa akuta måsten. Här gäller det att hitta ett sätt att prioritera. Under dagen kan du få problem att samarbeta med en kollega som alltid vill gå sin egen väg.

Vågen 23/9-22/10

Du är på gott humör idag. Det finns ett självförtroende och vilja att lyckas i ditt horoskop just nu. Tack vare din förmåga att få människor att samarbeta så kommer allt att flyta på ett bra sätt. Under kvällen möter du en person ifrån det förflutna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har väldigt få argument på din sida för att få igenom din idé, men du kan lyckas om du använder dig av din intelligens och din charm. Under dagen kommer du att vara tvungen att lägga fram dina argument för flera olika personer och då gäller det att de håller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du håller dig lite på din kant. Det finns en del samarbetsproblem i ditt tecken vilket kan försvåra arbetet. Om du jobbar själv så undviker du den här typen av besvär. En vän vill väldigt gärna träffa dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen kan bli problematisk. Du står inför ett knepigt val där risken är stor att du sårar någon som du tycker om . Välj dina ord med omsorg och fatta inga beslut utan att tänka igenom dem först. På eftermiddagen är det sport eller motion som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant tisdag. Du lyckas övertala en vän eller kollega att göra som du vill, men risken är stor att ditt val kan leda till en konflikt. Just nu tycker du att det är under hållande när det händer saker, men se upp så du inte trasslar in dig för mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underhållande dag där du utvecklas både i ditt sätt att lyssna och ditt sätt att leda. Som Fisk trivs du bättre i stim än ensam, även om du kan vara nog så effektiv när du vill om du är tvungen att jobba solo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons