Onsdag 18/3

17 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att våga var effektiv utan att kännas för att det finns andra som inte orkar hålla ditt tempo. Just nu finns det en överdos av empati i ditt horoskop som gör att blir ledsen när människor du tycker om inte kan lyckas på samma sätt som du.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen har du massor av tid att vara extra kreativ. Din förmåga att lyckas kommer sig av en positiv planetställning som gör att du övervinner problemen genom att vara både påhittig och rätt så forcerande på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant onsdag eftersom du får en gåta att lösa. Det verkar som om information har kommit bort och ingen har fantasi nog att hitta alternativa väger. På kvällen får du flera roliga överraskningar.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen ser rolig och lite annorlunda ut. Du har en förmåga att entusiasmera din omgivning och det är en värdefull egenskap som du kan använda dig av idag. Under eftermiddagen så kommer ämnet pengar på tal och det kan bli en jobbig diskussion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen förväntas du lyssna på ursäkter från en kollega som egentligen bara är lat. Ditt tålamod tryter, men du vill gärna försöka att visa empati. Under dagen dyker det upp en person som kan vända upp och ned på din vardag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och annorlunda onsdag. Du lyckas förmedla information som du besitter på ett underhållande och inspirerande sätt. Din charm är på topp och din humor både vass och rolig. Känn dig oövervinnlig för en dag.

Vågen 23/9-22/10

Just den här onsdagen när det bra om du är väldigt exakt i allt som du gör. Ditt horoskop varnar för slarvfel av olika slag och det finns en överhängande risk att det leder till övertidsarbete. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen bjuder på tristess och det gör dig tokig. Du vill att det ska hända saker, men just nu händer det ingenting. Under dagen möter du en person som har något viktigt att säga dig. Försök att lyssna ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och effektiv onsdag där du får mycket gjort. Du trivs när tempot är högt och idag är ditt humör betydligt bättre än igår. Kvällen handlar om ett vad av något slag. Du vill vinna samtidigt som du inte vill att din vän ska förlora.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen inser du att deltar i något betydligt större än du trodde från början. Du umgås med människor som du inte känner så väl och du anar att det finns underströmmar som du inte uppfattat ännu.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att vara effektiv om du vill uppnå dina mål. Här gäller det att ha en rak kommunikation. Du har insett att manipulation inte hjälper så nu är det dags att prova på alternativa vägar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill väldigt mycket just nu och det är bra om du inte försöker att ha alla bollar i luften samtidigt. Genom att ta en sak i taget så blir det enklare för dig att vara effektiv, även om det kan kännas effektivare att dra igång många saker samtidigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons