Torsdag 19/3

18 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen är det bra om verkligen lyssnar på vad andra vill säga dig. Ibland så kör du bara på utan att fundera på vad du gör. Under dagen kan ett klagomål dyka upp. Du känner dig orättvist behandlad.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kommer få äta upp en hel del av det du säger idag, men du vill verkligen få igång en kollega som verkar ha stagnerat och då är du beredd att betala priset. Ibland kan irritation det vara ett effektivt sätt att få igång människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på torsdagen där du får mycket gjort på kort tid. Morgonen handlar främst om organisation och om att effektivisera. Under förmiddagen får du möjlighet att utveckla en idé till en rutin. Under kvällen kan en fest eller middag vara aktuell.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då du ifrågasätter mycket i din omgivning. Du känner dig på hugget och du vill visa att du är person att räkna med. Under eftermiddagen finns det en hel del möten i ditt horoskop. Kvällen tycks handla om familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu vill du ingenting. Du känner dig trött och håglös vilket märks inte minst på ditt ojämna humör. Under torsdags eftermiddagen kan en vän lyckas muntra upp dig med lite positiva nyheter som rör sommaren.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och omväxlande torsdag där du gör saker som du inte brukar ägna dig åt i vanliga fall. Om du bara håller dig öppen för nya idéer och inte är rädd för att ta kritik kan det här bli en av de bättre och mer lärorika dagarna på länge.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera just nu. Tankarna fladdrar hela tiden och det blir en ganska konstig torsdag eftersom du får göra om saker hela tiden på grund av din ouppmärksamhet hela tiden. Kvällen tycks fokusera på kärlek och känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en bra dynamik i ditt horoskop den här torsdagen och det gör dig både positiv och effektiv. Under dagen får du möjlighet att briljera inför en kollega som är lite nyare än vad du är. Efter middagen handlar om siffror och om pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går väldigt långsamt och hur du än försöker att aktivera dig så kryper timmarna fram. Det handlar om att du väntar på ett besked av något slag och all väntan gör dig rastlös. Under kvällen får du testa ditt tålamod gentemot en släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ladda torsdag. Under förmiddagen hamnar du en situation som kan bli lite besvärlig. Du vet inte riktigt hur du ska hantera varken dina egna eller en kollegas känslor . Här gäller det att försöka tänka rationellt.

Vattumannen 20/1-18/2

Som vanligt är du impulsiv och följet ditt hjärta snarare än ditt förnuft. Det handlar om det du tycker känns rätt för stunden. Ett nytt intresse har väkt din passion och du ägnar en hel del av dagen åt det intresset.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt bestämd och det är bra. Det finns en nyvunnen stabilitet i ditt tecken som hjälper dig både när du ska fatta beslut och när du vill utveckla en idé till något mer praktiskt. Eftermiddagen och kvällen tycks fokusera på hälsa och välbefinnande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons