Fredag 20/3

19 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en bra dag då får möjlighet att visa upp dig lite extra. Du tycker om att briljera, särskilt om det är inför en attraktiv kollega. På kvällen är det familjen eller vännerna som gäller. Det tycks bli en rolig, men ganska sen kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få människor att må bra den här dagen. Du har ett smittande skratt och ett vinnande inställning. Under dagen möter du en person som helt kollrar bort dig med sitt leende och sina ögon. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du stundvis har svårt att fokusera. Dina tankar vandrar hela tiden iväg och du vill vara var som helst utom där du befinner dig. Under dagen kan du få svaret på en fråga som du har. Kvällen handlar om sport eller fysiskaktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på strålande gott humör denna fredag och din positiva inställning smittar av sig på din omgivning. Under dagen möter du många intressanta personer varav några faktiskt kan bidra i ditt arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir förhållandevis lugn och du hinner med mer än du tänkt dig. Tack vare att du slipper påverkan utifrån så känns arbetet mer hanterbart. Under dagen utvecklar du en nyfikenhet på en ny kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Din inställning till det mesta är ganska bra den här dagen även om ditt humör då och då dippar. Egentligen handlar det mer om Plutos påverkan än om att det sker saker som gör dig irriterad. Pluto är nyckfull och kan locka fram både passion och ilska.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Du vill visa att du kan och att du faktiskt har förmågan att påverka andra att vara lika positiv som du själv är just nu. Under kvällen vill du gärna festa med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir utvecklande och kreativ. Du får skapa utan inblandning och det är det bästa du vet. En kollega kan agera lite flirtigt just nu men det är våren som gör honom/henne så snarare än några djupare känslor för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lovande på mer än ett sätt. Du är ovanligt driven och målfokuserad den här fredagen. Din chef imponeras av ditt sätt att tänka och du får en massa beröm. Kvällen bjuder på trevligt umgänge även om du tenderar att göra av med mycket pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Din fredag bli näst intill förtrollande. Det blir en sådan där dag som man kommer igång länge och kan plocka fram när vardagen känns grå. Kvällen blir överraskande på mer än ett sätt. En person från det förflutna hör av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet verkligen vad du vill och du är ovanligt målinriktad för att vara en ganska fladdrig Vattuman. Det är en passionen som styr snarare än ett medvetet val och det gör ditt fokus så intensivt. Du tänker inte förlora den här striden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra fredag även om du inte riktigt hinner med det du ska. Ibland är du lite för ambitiös och så är fallet just idag. Under eftermiddagen och kvällen så kommer du att få möjlighet att övertyga en vän om något som har med sommaren att göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons