Lördag 21/3

20 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att följa ditt hjärta och att inte tvivla även om alla andra gör det. Under dagen kommer du att gå från klarhet till klarhet på ett unikt sätt. Det blir en dag där du utvecklas och växer.

Oxen 20/4-20/5

Under den här lördagen har du fullt upp med olika projekt. Är vädret vackert är du ute så mycket som möjligt. Oxen är ett jordtecken som suger energi från jord och sol, särskilt nu på våren. Under kvällen träffar du vänner och har det riktigt mysigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen funderar du mycket på framtiden. Du har en del lösa trådar som du bör klippa av innan du går vidare. Under dagen kan ett samtal med en vän väcka både roliga och lite smärtsamma minnen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en aktiv dag där du ser till att få mycket gjort oavsett om du arbetar, är hemma eller hjälper någon frivillig organisation. Under dagen märker du att du faktiskt trivs med att vara den som håller i trådarna och som bestämmer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen handlar främst om familjen och om att skämma bort de som står ditt hjärta närmast. Det har periodvis varit en tung vår, men nu känner du hur spänningarna släpper och du äntligen kan slappna av.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen tar du flera positiva steg närmare ett avgörande som blir betydande för din framtid. Genom att våga ta lite risker så kommer du närmare och närmare ditt mål. Under den här dagen lär du dig något nytt om dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig vatten över huvudet den här lördagen. Du har tackat ja till för många olika projekt och nu vet du inte hur du ska hinna med allt. Under dagen lär du dig flera nyttiga saker som du kan ha användning av i framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en lekfull och avslappnad dag där du ägnar dig åt dina favoritnöjen. Du ser till att inte ha en enda tråkig stund på hela dagen. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men det beror på att du har så kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen bjuder på nyheter, en del gräl och massor av skratt. Det verkar som du träffar en massa människor idag. Det kan vara en släktträff eller något liknande. På kvällen hjälper du en vän som har problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du det lugnt. Du har svårt att aktivera dig själv, men som tur är har du vänner som drar i dig och ser till att du kommer ut lite. Under kvällen myser du med familj och kompisar. Det blir trevligt även om det periodvis kan bli lite väl intensivt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att utmana dig själv på alla möjliga sätt. Du inser att du har en massa saker som du vill göra, men du har inte riktigt tagit tag i dem ännu. Under kvällen äter du gärna middag med vänner eller med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen medlar du mellan familjemedlemmar/släktingar som inte tycks kunna hålla sams. Det blir en intensiv dag som slutar på ett bra sätt. Under kvällen möter du en eller flera personer som du kan slappna av tillsammans med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons