Söndag 22/3

21 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en riktigt trist historia där du känner dig trött och orkeslös. Ditt humör pendlar väldigt mycket den här dagen på grund av Mars position och det finns en risk att råkar i gräl med någon som du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir väldigt rofylld. Du ägnar dig åt saker som du tycker om att göra. Tillåter vädret är du gärna ute och njuter lite av det. Under dagen får du nyheter om en vän som får dig på gott humör. Du unnar verkligen henne allt fint som hon kan få.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att hamna i klistret idag. Genom att agera eller säga obetänksamma saker lyckas du reta upp en person som har en förmåga att hämnas. I övrigt blir det en bra men mellan varven långtråkig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir härligt lugn och du njuter av att kunna slappna av utan att fundera över alla måsten. En släkting är väldigt aktiv just nu och det kan hända att hans/hennes äventyr oroar dig mer än du vill erkänna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen kretsar kring din ekonomi. Du vill spara till något stort, men du har svårt att hålla i pengarna eftersom du är så impulsiv. Här är det klokt om du funderar på hur du ska kunna lägga upp en bra sparplan som fungerar för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder inte på några direkta överraskningar och det tycker du är skönt. Du njuter av att kunna kura inomhus tillsammans med dina vänner eller familj. Det blir en lång och avslappnande söndag där du får möjlighet att ladda batterierna inför nästa vecka.

Vågen 23/9-22/10

Dagen ser väldigt aktiv ut. Du har en massa projekt på gång, men inte så mycket tid som du behöver ha. Här gäller det att lära sig prioritera. Som Våg har du svårt att välja oavsett vad det gäller, så att prioritera blir något av en utmaning för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att våga ta kontakt med en person som du an någon anledning glidit ifrån. Det finns en massa underliggande orsaker till er separation. Det kan vara konflikter, missförstånd och stolthet. Det blir en tuff medicin att svälja för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du på strålande gott humör. Din charm är på topp och din humor är lagom vass. Under dagen umgås du gärna med vänner. Du föredrar aktiviteter som är fysiska, men dina kompisar kanske föredrar en stillsammare söndagsutflykt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen grubblar du mycket. Tankar kring nuet, det som har varit och framtiden byter plats med varandra. Du är inte orolig, snarare förväntansfull. Du känner på dig att det är bra tider på gång in i ditt liv och det tänker du ta till vara på.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte för ivrig för då kanske du skrämmer bort din vän. När du blir passionerat intresserad av något eller någon kan du bli väldigt intensiv, i alla fall under en period. Här gäller det att vara intresserad på ett lite mer lagom sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lång och skön. Du har ett pågående projekt som tar upp det mesta av din tid den här dagen. Trots att du har mycket att göra lyckas du klämma in ett par timmar av skvaller med en bekant eller ytlig vän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons