Tisdag 24/3

23 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du lov att invänta ett besked som tar väldigt lång tid att få. Det blir en nervös dag där du får svårt att fokusera dig på ditt dagliga arbete. En kollega kan bli sur för att han/hon får jobba hårdare för att du är så disträ.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en lugnare dag. Då lyckas du få undan en hel del arbete som har blivit liggande. Du har mycket känslor i kroppen just nu och dina tankar snurrar fram och tillbaka vilket gör att du kan upplevas som frånvarande av din omgivning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte så ilsken just nu. Du behöver faktiskt lugna ned och försöka se saker och ting ur din väns perspektiv istället för att hela tiden reta upp dig på att han/hon inte tycker så som du gör. Under tisdagen är det bra att reflektera en del över er relation.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du flera roliga förslag från dina vänner så se till att haka på dem. Även om du är trött så behöver du komma ut och göra något kul som inte har med jobbet att göra. Under tisdagen får du en fin komplimang av en kollega som beundrar ditt arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir innehållsrik och rolig. Du har en förmåga att få människor att skratta, en talang som du utnyttjar till fullo den här dagen. Du är impulsiv, glad och framåt. Det blir både roligt och lite galet den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen bör du undvika allt som gör dig upprörd. Mars står i en ogynnsam position och det påverkar ditt omdöme negativt. Du vill så gärna visa upp dina talanger den här dagen, men risken är stor att det inte alls kan leverera det resultat som du önskar.

Vågen 23/9-22/10

Just nu vet du hur du ska göra för att få framgång inom ett område på ditt arbete. Det enda hindret är att du inte kan uppnå dina mål utan hjälp från en kollega som visar sig vara väldigt osamarbetsvillig. Här gäller det att smickra och lirka.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir en rolig och omväxlande dag där du fokuserar på att få många småsaker ur världen. På kvällen är du väldigt uppmärksam mot en vän som behöver lite extra tröst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att se igenom lögner kommer väl till pass den här dagen. Du passar på att konfrontera en kollega som du länge misstänkt har varit falsk. Dina aningar visar sig korrekta och du tycker att det skönt att få känns rensa luften.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och den går alldeles för fort. Det är så mycket du vill veta, men eftersom många drar i dig har du svårt att få tid att sätta dig ned i lugn och ro och ställa de rätta frågorna. Du anar att det finns en massa olika förvecklingar som du inte har en aning om på din arbetsplats.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en variation av arbetsuppgifter och samarbeten. För det mesta går det bra, men du har svårt att koncentrera dig till hundra procent på jobbet eftersom det finns något eller någon som hela tiden dyker upp i dina tankar.

Fiskarna 19/2-20/3

Avstannandet av våren påverkar dig negativt den här tisdagen. Du vill ha värme så den tillfälliga klimatförändringen gör dig på dåligt humör. Se bara upp så att du inte fräser åt fel person för då kan du ha en riktigt jobbig konflikt på halsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons