torsdag 26/3

25 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på varierande arbetsuppgifter och en grinig chef. Här gäller det att hantera situationen på ett bra sätt utan att reta upp din chef eller låta hans/hennes dåliga humör gå ut allt för mycket över dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härligt varierande och du njuter av att ha högt tempo hela tiden. Normalt sett så brukar du försöka att ta det lite lugnt på eftermiddagen, men nu har du planer ända fram till sängdags så det gäller att ha energi nog att orka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir stressig, särskilt för tidigt födda Kräftor. Det handlar om att du fattar dåliga beslut. Under dagen möter du en person som kan hjälpa dig att omvärdera en del saker som du har missuppfattat.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att säga nej även om det är svårt. Du vill gärna göra människor glada, men då måste du kompromissa med dina egna värderingar och det är ingen bra idé. På kvällen möter du en person som gör dig en tjänst.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu förhandlar du mycket med en person i chefsposition eller som har makt att påverka din vardag. Du vill förändra och utveckla medan den här personen är trångsynt och gör motstånd. Här gäller det använda sig av förhandlingsteknik.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen är det bra om du lyssnar in vad andra personer har att säga dig. Du måste försöka att vara diplomatisk fast det tar emot. Din medfödda envishet gör att du gärna vill gå din egen väg. Undvik att göra av med pengar den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara spontan idag, men undvik att göra onödiga inköp av kläder eftersom du sannolikt kommer att ångra dem. Under kvällen är det familj och hemmamys som gäller. Du njuter av att ha dina nära och kära omkring dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir varierande och den går fort. Bortsett från en mindre miss på morgonen så flyter det mesta på precis som du vill att det ska göra. Under kvällen är det vänner som gäller. Har du möjlighet går du gärna ut annars är det hemmamys som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet hur du ska få dina vänner att skratta. Du känner dig på gott humör och din sinnesstämning färgar av sig på din omgivning. Under dagen får du testa ditt tålamod när det gäller ett barn eller ett djur.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om omöjliga val. Ditt största problem är att du själv är osäker på vad det är du vill och det gör det så svårt att ge ett rakt besked. Om du var säker på hur du kände skulle saken vara enklare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är något av en risktagare idag och det märks inte minst på hur du hanterar en kollega/vän. Ultimatum är egentligen inte Vattumannens taktik, men idag tycker du att det passar bra att ställa krav.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir underhållande och går väldigt fort. Du möter människor som gör dig glad och som får tiden att flyga fram. På jobbet lär du dig en hel del nyttig och nya saker. Här gäller det att vara fokuserad ända fram till hemgång.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons