Onsdag 25/3

25 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här onsdagen har du lätt för att ifrågasätta auktoritet. Du vet vad du vill och du tycker det är kul när andra blir tveksamma när de ser hur bestämd du kan vara. Under dagen kan du få möjlighet att påverka ett beslut.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en bra och lugn dag där du njuter av att slippa frågor och kan jobba på i ditt eget tempo. Det kan hända att du hinner med en kortare utflykt eller något liknande den här dagen. Ett miljöombyte får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar en hel del eftersom du vet att det beslut som du står inför är viktigare än du anar. Under dagen möter du nya personer i nya miljöer och det blir både roligt och lite skrämmande. Kvällen bjuder på värme och kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar initiativ som du inte brukar just nu. Mars ger dig mod och får dig att vilja mer än annars. Under dagen träffar du personer som du inspireras av och det får dig att växa. Onsdagens kväll blir mysig och lugn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Hur du än försöker att spara så gör du av med alldeles för mycket pengar just nu. Du lägger det på saker som du inte behöver, men som du vill ha. Det är svårt för dig att säga nej till dig själv om du vet att du har möjlighet att unna dig den här lyxen.

Jungfru 23/8-22/9

Genom att vara lagom provocerande kan du få fram fakta som annars skulle vara dold för dig. Du både undersöker, gräver och lirkar fram den information som du behöver ha. Din intelligens hjälper dig att dölja din nyfikenhet.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att ta egna initiativ och inte förlita sig på att andra ska göra ditt jobb. Även om du ibland behöver hjälp för att utveckla en idé som du har så är det bästa om du kan göra så mycket som möjligt själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lovande på ett ganska stillsamt sätt. Du får massor gjort och din effektivitet är smittsam både hos dina kollegor och i ditt privatliv. Under dagen möter du flera personer som lyckas få dig på gott humör genom sin närvaro och sin humor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir illa berörd när du ser en bekant som far illa. Egentligen skulle du vilja gå in och göra något åt situationen, men du känner att du inte riktigt vågar lägga dig i. Under kvällen får du information som kan hjälpa dig att fatta ett beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara väldigt diplomatisk samtidig som du är ärlig. Ärligheten är inget problem, det är diplomatin som kan orsaka en del ömma tår om du inte ser upp. Du brukar inte linda in sanningen i bomull, men det måste du göra idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en omtumlande dag där du tvingas att inse flera saker om dig själv och om någon annan. Först och främst inser du att du har satt dig i en svår situation som kräver en hel del mod att ta sig ur. Det andra är att du har missbedömt en person i din umgängeskrets.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte typen som tillåter dig att bara ta det lugnt, men just nu har all energi sugits ur dig och du har svårt att orka med någonting. Under den här onsdagen blir du mer passiv än vanligt och det rimmar illa med de krav som ställs på dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons