Lördag 28/3

27 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir speciell, särskilt om du är ute och reser den här dagen. Du roar dig mycket med alla former av socialt umgänge. En bra dag att lära känna nya människor på och att lära dig om nya kulturer. Kvällen blir betydligt senare än planerat.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt irriterad på en person i din närhet som hela tiden klagar. Hon eller han har svårt att aktivera sig själv utan vill ha sällskap konstant. Under lördagen krävs det av dig att du är på gott humör och orkar umgås med olika människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska aktiv dag där du lägger fokus på sport eller annan form av fysisk träning. Du vill gärna uppnå vissa resultat, men då krävs det träning, träning och åter träning. På kvällen är du lite för trött för det sociala evenemang som du ska på.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt bestämd just nu och det är ovanligt för Kräftan som kan vela en hel del, precis som Vågen. Idag måste du fatta beslut som främst rör ekonomin och sekundärt din framtid. Du vet vad du vill så det här beslutet blir enkelt för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var försiktig med dina hemligheter just nu. Risken är stor att du säger fel saker till fel människor och det kan föra med sig en del konsekvenser. Under dagen hör du ett rykte om dig själv som du inte vet hur du ska kunna stoppa. Vad du än säger så vill ingen tro på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du mer effektiv än vanligt. En kombination av Solen och Mars ger dig både drivkraft och energi nog att fullfölja de projekt som du sätter igång. Under dagen får du flera fina vinkar av en vän att du är skyldig honom något.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant lördag där du lär dig saker om din egen historia. Du får en djupare förstålelse för vem du är och vad du kommer ifrån. Ett intressant skvaller kan förgylla den här lördagskvällen. Du forskar i ett rykte som du hört.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt inaktiv den här lördagen. Det är som om all energi har försvunnit ifrån dig. Under dagen försöker ett flertal vänner locka med dig ut, men du trivs bäst hemma i din egen soffa. Man måste få ha såna här dagar ibland.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är det mycket ilska och frustration i ditt tecken. Från att ha varit på strålande humör igår har det vänt och du känner dig irriterad på allt och alla. Här gäller det att bita ihop och försöka ta sig igenom dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en blandning av allt möjligt. Du har massor att göra, men känner dig ändå rastlös och uttråkad. Det finns en eller flera personer som upptar dina tankar. Du funderar mycket på olika former av relationer just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen inleds med en lite längre resa som tar dig bort från vardagen . Sedan blir en intensiv och bra dag där du får möjlighet att göra saker som du tycker om. På kvällen vill du försöka nå fram till din partner med en ganska okonventionell idé.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu umgås du mycket med en viss person och det tycker du om, men ibland blir det lite för mycket av det goda. Under den här lördagen säger du ifrån. Du känner att du behöver lite distans till din vän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons