Söndag 29/3

28 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var försiktig om du planerar att bryta ett löfte som du gett. Inte nog med att du kanske gör en vän besviken, du kan även få problem med din trovärdighet längre fram. Här gäller det att väga alla för och nackdelar emot varandra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på vardagliga uppgifter i hemmet. Det kanske låter tråkigt, men för dig är det bekant, invant och mysigt. På eftermiddagen får du chansen att umgås med en vän som du inte hinner träffa så ofta som du skulle vilja.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir varierande och periodvis stressig. Du verkar delta i en frivillig aktivitet som är både tidskrävande och energikrävande, men väldigt rolig. Kvällen tillbringar du gärna med en äldre släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med sanningen idag. Visst är det bra att vara rak och att inte ljuga, men ibland kan just sanningen ha en obehaglig tendens att skapa klyftor mellan vänner. Undvik att svara på frågor som du vet kan orsaka gräl eller missnöje.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir aktiv på ett bra sätt. Du har massor av saker som du vill hinna med och du planerar den här söndagen noggrant. Din ambition är bra, men tänk på att helgen även är till för att vila upp sig och ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Det går många rykten kring dig just nu och du vill gärna dementera dem men det är inte så enkelt eftersom det är fler personer inblandande än bara du. Här gäller det att gå varsamt fram och försöka att nysta i var och hur de här ryktena har uppstått.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en skön och slapp söndag där du unnar dig all vila som du villa ha. Längtar du efter att titta på en bra film och frossa i smågodis så gör du det utan minsta dåliga samvete. På kvällen måste du ut på ett uppdrag som du har lovat att utföra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu vill du bara ta det lugnt och mysa, men ditt horoskop indikerar att du inte får den rofyllda dag som du tycker att du förtjänar att få. Under den här söndagen måste du försök få ordning på en fråga som rör din praktiska vardag under veckorna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn söndag där du njuter av att slippa ta ansvar. Du mår bättre idag och ditt humör är jämnare. Har du en partner ska ni passa på och skämma bort varandra med ömhet och smicker.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta egna initiativ och inte bara låta ödet styra. Du har en plan, fullfölj den och låt inget stå i vägen för det som du vill ha. Under kvällen kan en person som du tycker om höra av sig med ett speciellt förslag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att övertyga människor om att du har rätt just nu. Tack vare Merkurius inflytande över ditt tecken är du ovanligt vältalig. Utnyttja din talang för att skapa nya relationer. När det gäller kärleken så är du något ambivalent.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska stressig söndag där du är på väg någonstans mest hela dagen. Du irriterar dig på dina medresenärer och du har svårt att hålla dina sylvassa kommentarer för dig själv. Kvällen blir betydligt mysigare än dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons