Måndag 30/3

29 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är i farten den här måndagen. Det finns så mycket positiv energi i ditt tecken och du verkar inte kunna sitta stilla. Under dagen möter du en person som kan påverka din framtid om du bara gör rätt intryck på honom/henne.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen är du på extra gott humör. Du vet inte vad det är, men det finns en sprudlande vitalitet i luften som smittar av sig på dig. Du kan upplevas som en aning flirtig just nu och du märker att din öppna attityd attraherar människor av alla slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen får ordet trött en helt ny betydelse för dig. Du är helt utmattad och vill bara vara ifred. Under dagen får du en massa jobb lastat på dig och risken är stor att du får ett utbrott. Kvällen bjuder på lugn och ro.

Kräftan 21/6-22/7

Bli inte förvånad om du möter en person från det förflutna. Ödet vill gärna få till ett avslut och nu stöter du personer som på ett eller annat sätt har försvunnit ur ditt liv. Du kommer att märka att det känns skönt att kunna gå vidare utan en massa bagage.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv dag där du måste vara i farten mest hela tiden. Här gäller det att du är utsövd så att du inte fattar dåliga beslut på grund av att du är för trött för att orka tänka. På kvällen är det bra om du kommer ut och rör på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen tar du tag i ditt sociala liv. Efter att ha varit fullbokad nästan hela tiden den senaste perioden känner du att du äntligen får lite tid över att höra av dig till vänner som du saknar och inte hinner träffa så mycket som du skulle vilja.

Vågen 23/9-22/10

Var inte så beskedlig, utan visa vem det är som bestämmer idag. Vågen har svårt att ta konflikter och drar sig ofta undan när han/hon märker att det börjar hetta till. Ibland måste man lära sig att stå upp för din sak och det är det bra om du gör idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir seg och långdragen. Du har saker kvar att göra från förra veckan och risken är stor att du får jobba över. Som tur var finns det en positiv influens i ditt tecken som hjälper dig att tänka positivt när saker går emot sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen blir riktigt härlig. Du är på strålande gott humör och du omger dig med vänner som du tycker om. Under dagen lyckas du nå flera av dina mål och det gör dig på ännu bättre humör. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen är det bra om du vågar vara ärlig emot dig själv. Du har en förmåga att inte vilja se det uppenbara. Ibland måste man ta tjuren vid hornen och ta reda på vad det är som är fel. Du kommer må bättre när du väl rensat luften.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen får du tid att vara lite för dig själv och fundera över din framtid. Ta till vara på den här unika möjligheten att kunna tänka efter i lugn och ro. På kvällen har du möjlighet att slippa något som du annars måste göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ägnar du åt att ta det lugnt och göra en sak i taget. Genom att vara lagom effektiv får du faktiskt mer gjort än när stressar. Kvällen bjuder kanske inte på några överraskningar men den bli ändå riktigt lyckad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons