Tisdag 31/3

30 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdag blir ganska stressig, särskilt om du är född tidigt i månaden så här gäller det att du fokuserar redan från morgonen. Under dagen möter du en person som har flera bra knep för dig så att du kan hinna med bättre.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar till stor del om att lyssna och lära. Det blir en intressant dag där du utvecklas inom flera olika områden. Om du accepterar att allt inte kan bli perfekt så kommer du kunna hålla ett hyfsat tempo genom hela dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet när du har gjort fel och då är det faktiskt bra om du kan be om ursäkt. Tvillingarna kan vara ganska stolta och ha svårt att backa vilket kan ligga dig i fatet just den här tisdagen. Under kvällen passar det bra med alla former av fysiska ansträngningar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lång tisdag där du kämpar på i motvind. Det verkar vara många borta eller sjuka på din arbetsplats vilket gör det extra tungrott. Kvällen blir roligare, då umgås du med vänner under avslappnade förhållanden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu rädd att avslöja sanningen så som du ser den. Du är rädd för att orsaka upprörda känslor hos människor som du tycker om och respekterar. Du lindar in all kritik i bomull och förser den med massor av komplimanger så att det inte ska svida så mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en livlig tisdag där timmarna fullkomligen flyger iväg. Du har roligt och du njuter av att hela tiden jobba vilket gör att du slipper tänka så mycket. Under dagen kan du få flera fina tips om att spara pengar, något som kan hjälpa dig genom den här månaden.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du möjlighet att imponera på en uppsatt chef av något slag. Du visar upp talanger och skicklighet som ingen av dina kollegor visste att du besatt. Under dagen kan du också påverka en del viktiga beslut som rör både din egen och andras framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hålla dig till dina egna uppgifter idag. Det finns hela tiden människor som sliter i dig och vill att du ska hjälpa dem inom deras område. Här gäller det att kunna säga nej på ett snällt sätt. Kvällen blir lugnare än dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor i don omgivning att må bra och det gör du genom att vara väldigt omtänksam och rolig. Du piggar upp dem som mår dåligt och får dina kollegor att tänka på annat än knaper ekonomi och långa arbetspass.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en annorlunda tisdag där du får pröva dina vingar inom ett helt nytt område. När du känner att du inte riktigt klarar av allt som du tagit på dig får du både uppskattning och hjälp från ett helt oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du begått ett misstag när du ser hur ledsen en person som du tycker om blir. Ditt största problem är att du är rädd för att bli sårad och då drar du dig inom ditt skal och det märker den här personen av. Han eller hon förstår inte vad som är fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en mängd olika aktiviteter så det gäller att du är utsövd. Under dagen får du tillfälle att prata med en vän eller kollega som du inte ser så ofta nu för tiden. Det blir både trevligt och långdraget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons