Onsdag 1/4

31 mar, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en underhållande onsdag där vänskap och glädje står i centrum. Du trivs som fisken i vattnet och du låter inget komma emellan dig och dina vänner. Kvällen handlar om att gör något för någon annan.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen tar du mod till dig och frågar om du får göra något som du aldrig brukar göra i vanliga fall. Det handlar om att gå utanför sina gränser och att våga chansa lite. På kvällen vinner du fördelar med din charm och din omtänksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kan råka illa ut om du fortsätter på ditt valda spår, samtidigt tycker du att belöningen är värd riskerna som du tar. Den här onsdagen blir en ganska intensiv dag där tonvikten ligger på att vilja lyckas.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen bjuder på en del överraskningar och nu när Månen blir starkare i ditt tecken blir du väldigt lättrörd så den här överraskningen kan locka fram tårar hos dig. Under dagen och kvällen möter du människor som du på ett eller annat sätt måste ta hand om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt självsäker och det kan gå ut över ditt arbete. Det är en sak att lita på sin egen förmåga och en helt annan att överskatta sina kunskaper. Det finns en risk att du inte är tillräckligt lyhörd den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du råkar ut för en hel del olika saker idag. Se upp för aprilskämt, din humor är inte på topp och risken är stor att du tar skämtet på blodigt allvar och blir arg när du upptäcker ditt misstag. Under kvällen får du feedback från en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du glider emellan olika grupper just nu och det passar dig bra eftersom du inte vill bestämma dig för en bekantskapskrets. Du trivs med många olika människor, men det är inte säkert at de trivs med varandra därför håller du isär dina umgängeskretsar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stressig, en rolig. Du har lite annorlunda uppgifter som väntar och tack vare ditt engagemang och din vilja att lära dig nya saker så utvecklas du hel del den här dagen. På kvällen får du ett svar som du söker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill verkligen inte lyssna på ursäkter från en vän som än en gång sviker ett löfte till dig. Här gäller det att vara bestämd och tala om vad det han eller hon gjort som gör dig så besviken. Under dagen ska du vara försiktig med dina utgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir underhållande och varierande. Du får flera goda nyheter som gör dig på bra humör och under eftermiddagen möter du en vän som du inte sett på ett tag. Kvällen bjuder på överraskningar och oväntat besök.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och kreativ onsdag där du är i centrum för alla händelser. Under dagen möter du en person som får dig att må bra bara genom att vara vänlig. Den här personen imponerar mycket på dig med sin mildhet och sin utstrålning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen är det bra om du inte viker ned dig för någon annan. Ibland är du som Fisk väldigt lättpåverkad och vill låta andra fatta de tuffa besluten. Idag är det viktigt att det är du som står bakom de beslut som fattas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons