Torsdag 2/4

01 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag. Den börjar rätt så stressig, det kan hända att du är sen till ett viktigt möte av något slag. När du äntligen kommer i kapp i tiden så inser du att det redan är eftermiddag. Kvällen handlar om att ha kul och träffa kompisar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv förmiddag och en lugnare kväll. Du satsar hårt på att lyckas inom olika områden både på jobbet och privat. För dig är det viktigt att göra dina uppgifter både med kreativitet och med en viss noggrannhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag där du vilar och tar det lugnt. Om du jobbar är det i en behaglig takt och du slipper att stressa. Under kvällen har du chansen att imponera på en person som oftast irriterar dig med sitt överlägsna sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt envis och det visar du genom att sätta upp nästan omöjliga mål och faktiskt fullfölja dem. Envisheten kommer från jord och det elementet skänker även ditt tecken ett visst lugn och en härlig positiv inställning till det mesta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar i lugnt tempo, men farten ökar under dagen och kraven blir fler. Det finns en antydan till kort stubin i ditt horoskop just nu och det gör att du kan bli arg för småsaker. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av en vän eller kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen är som gjord för en flirt vilket rimmar illa med den korrekta Jungfrun. Du har svårt att vara öppen och lättsam, men idag möter du en person som lockar fram en sida hos dig som du inte trodde fanns.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ovanligt underhållande. Du njuter av uppmärksamhet från in familj och dina vänner. Det blir kanske inte så mycket nytta gjort den här dagen, men det struntar du i. Alla har rätt att skolka från jobbet ibland.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här torsdagen satsar du på att umgås med familjen, äta godis och ha det riktigt mysigt. Du njuter av att ha några dagar ledigt framför dig. Under torsdagen har du chansen att visa en vän lite extra uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du vara precis så bestämd som du vill vara. Du behöver inte fundera över att trampa på ömma tår. De människor du umgås med har ganska tjock hud och tål en hel del. Under kvällen kan det inträffa en mindre olycka.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du äntligen chansen att testa några dina teorier. Det kan handla om att få uppmärksamhet från en viss person eller att lyckas med ett projekt som du misslyckats med tidigare. Det kan också handla om att få en del svar som du söker.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inne i en period där du velar lite fram och tillbaka i ett visst projekt. Ibland vet du precis vad det är du vill medan andra dagar så tvekar du en hel del. Här gäller det att bestämma sig om du ska komma någon stans.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kretsar kring pengar och kring en resa som du vill göra. Allt handlar om att lägga undan så att du har råd med att förverkliga dina drömmar. För att spara krävs en sparplan och den gör du upp den här torsdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons