Fredag 3/4

02 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt härlig och lat fredag där familjen står i centrum för din uppmärksamhet. Under dagen kommer det ett upp ett ganska känsligt ämne som du bör hantera med varsamhet. Visa hur finkänslig du kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig inledningsvis. Du har många projekt på gång så det gäller att knyta samman trådarna innan eftermiddagen för då är du upptagen med att umgås med människor som du tycker om. Under kvällen har du chansen att visa någon du tycker om lite extra omtanke.

Tvillingarna 21/5-20/6

Underhållande dag men lite seg kväll. Det beror på att du är trött och inte riktigt orkar bli entusiastisk. På dagen får du en riktigt galen ide som du vill testa. Det är Pluto som ger dig den här vilda ingivelsen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir en ganska intensiv upplevelse särskilt om du är ute och reser. Du träffar människor som får dig att må bra samtidigt som du upplever och ser en massa nya saker. Kvällen blir mer mysig än äventyrlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får vara försiktig med vad du säger idag, det finns en indikation att det hoppar en hel del grodor ut munnen på dig just nu. Så länge du ber om ursäkt och har glimten i ögat så är det ingen som blir sårad, men det kan bli lite stelt mellan varven.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara den du är och inte göra dig till. Din personlighet är varm, du är intelligent och rolig. Räcker inte det så har du förmodligen hamnat i fel sällskap. Kvällen kan bjuda på lite skvaller och en hel del skratt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn dag där du bara vilar och har det skönt. Om någon vill aktivera dig måste de ta till mutor om du ska lämna din varma plats i soffan. Ett samtal från en vän kan oroa dig. Han eller hon har inte mått så bra på senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen är det viktigt att du inte glömmer bort detaljerna. Om du slarvar för mycket kommer du bli lidande senare under veckan. En kommentar från en släkting gör dig besviken. Du hade förväntat mer av den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant fredag där du utmanar ditt tålamod både en och två gånger. Det som du har svårast med den här dagen är människor som har fördomar. Du anser att intolerans är bland det jobbigaste som finns.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen försvinner fort . Du har fullt upp hela förmiddan och på eftermiddag byter du umgänge. En intrig börjar ta form och frågan är om du verkligen vill vara en del av det här? Här gäller det att bestämma sig innan du blir för djupt involverad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta risker och våga visa känslor. Du är inte alltid helt ärlig mot dig själv och det får konsekvenser. På kvällen är du social och det blir en riktigt lyckad, men kanske lite sen kväll. Du har helt enkelt inte vett att gå hem i tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Var på din vakt mot en bekant med vass tunga och ganska dåligt humör. Risken är stor att du utsätts för en hel del syrliga kommentarer och det förbättrar knappast ditt humör. Bli inte arg, utan gå undan och låt inget förstör din fredags stämning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons