Lördag 4/4

03 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir underhållande eftersom en del förväxlingar leder till en hel del skratt. Månen piggar upp stämningen och påverkar både dig och din omgivning positivt. Under kvällen är det mat och godis som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du vet hur du ska lägga upp snacket för att få som vill den här dagen. En lagom kombination av smicker, humor och kärlek hjälper dig att uppnå dina mål. Under dagen träffar du en massa personer som du inte känner så väl.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir en riktig familjedag. Du myser med dina när och kära. Oavsett om ni firar traditionell påsk eller bara äter en massa god mat tillsammans så blir det en minnevärd dag. På kvällen får du ett överraskande sms.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt rastlös just nu. Det finns så mycket som du vill hinna med den här lördagen att timmarna inte räcker till. Månen gör dig väldigt sensitiv och kan påverka ditt humör, framförallt gentemot dem som står dig närmast.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och harmonisk även om det är en brokig skara människor som träffas. Det finns ett lugn och en värme i ditt horoskop. Just nu går familjen alltid främst, oavsett om det är vardag eller helg. Den här lördagen visar du din nära hur mycket du älskar dem.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen tar du ditt förnuft till fånga när det gäller en fråga som rör semestern. Du har länge funderat på vad det är du vill och nu har du kommit fram till vad det är som är viktigast för dig och därför är du villig att kompromissa.

Vågen 23/9-22/10.

Påskafton blir en stressig historia. Du flänger fram och tillbaka för att hinna med påskluncher och middagar både hos släkten och hos vännerna. Tyvärr finns det inte tid att slappna av så mycket som du skulle behöva den här lördagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ge av dig själv till din omgivning. Att bara slå in en present är meningslöst, det är bättre att ge bort en hembakad kaka eller unna dig och din vän en mysig middag tillsammans. Under dagen faller du för billiga försäljningsknep.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte så arg på din vän idag. Alla kan göra fel, även du så det är bara att förlåta och gå vidare. Under dagen möter du en eller flera personer från en skola eller en gammal arbetsplats. Du blir både förvånad och glad över det här mötet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får möjlighet att vara både modig och blyg idag. Du gör något som du normalt sett inte brukar våga göra samtidigt som du inte tar steget fullt ut. Du vill gärna se vad motparten tycker om ditt initiativ.

Vattumannen 20/1-18/2

Njut av den här påskaftonen. Du får mer uppmärksamhet än du fått på länge. Det blir både familjärt och mysigt på samma gång. Under dagen får du en fråga från en familjemedlem som rör sommaren och din ekonomi.

Fiskarna 19/2-20/3

Påskaftonen bjuder inte på några överraskningar, men den blir trevlig och du myser mest hela dagen. Se upp med både för mycket mat och för mycket godis. Det finns en varning för magbesvär fram emot kvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons