Söndag 5/4

04 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir nästan långtråkig. Det finns en rastlöshet i ditt horoskop men du har inte energi nog att orka göra något konkret av din otålighet. Har du familj blir det en riktig familjedag annars är det vännerna som får njuta av din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

En underbar dag att ta det lugnt och njuta på om du har den tiden. Det finns en indikation att du är väldigt upptagen med olika projekt den här söndagen. Det blir i vilket fall som helst en trevlig dag där tonvikten ligger på det sociala.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte allt för noga idag. Du vinner på att göra saker lite slarvigare men fortare. Under dagen stöter du på en person vars råd kan få dig att spara både pengar och tid om du bara lyssnar ordentligt och tar till dig av de här tipsen.

Kräftan 21/6-22/7

Månen visar på starkt engagemang i allt du tar dig för idag. Det blir en hel del att göra för din del men du har roligt och din kreativitet är på topp. Är du kär så finns det möjlighet att dagen blir romantisk, särskilt för sent födda Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period där du suger energi och entusiasm från Solen. Nu på våren är solskenet väldigt starkt och det påverkar dig enbart positivt. Det finns kärlek och ömhet i ditt horoskop. Som singel är det goda chanser att träffa någon just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om plikter och om ansvar. Det låter kanske inte så roligt, men det är nödvändigt och du skulle få dåligt samvete om du smet undan. Under dagen får du ett samtal från en vän som vill göra dig glad.

Vågen 23/9-22/10

Var inte rädd för att säga som det är. I det här fallet passar det sig inte med vita lögner utan den rakryggade sanningen är vad som kommer att hjälpa dig framåt. Din ekonomi är inte så stabil just nu så var försiktig med dina utgifter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är modigare än vanligt och din nyfikenhet på andra får dig att resa iväg antingen på en längre resa eller på en kortare tur. Det finns en vilja att upptäcka det okända och bryta ny mark. Under dagen möter du en person som får dig att se saker ur ett nytt perspektiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir trevlig men inte särskilt aktiv. Du roar dig med att omge dig med vänner som står dig nära. Oavsett om det blir en filmdag i tv-soffan eller en långpromenad i skogen så handlar aktiviteten mer om sällskapet än om vad det är du gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen får du en överraskning som gör dig både oroad och glad på samma gång. Det som du tycker är jobbigast är att du inte riktigt vet hur du ska hantera situationen. Egentligen är det bästa att inte göra så mycket utan bara följa med strömmen och se vart den leder.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska rolig och varierande dag för din del. Du har många olika projekt på gång så det gäller att du lyckas knyta samman alla lösa trådar innan kvällen. Det finns en person som du tänker lite extra på. Kanske borde du höra av dig till honom/henne.

Fiskarna 19/2-20/3

Din filosofi just nu är att ta dagen som den kommer utan att för den sakens skull glömma bort morgondagen. Du vill bara gå upp lite mer i nuet. Det blir en bra söndag där du lägger tonvikten på vänner och familj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons