Måndag 6/4

05 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du tag i projekt som halkat efter i hemmet. Arbetar du försöker du komma i fatt med småsakerna så att du ligger bra till inför nästa vecka. Dagen blir kanske inte så rolig, men du är nöjd med resultatet.

Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen försöker du att bara ta det lugnt. Du har ofta som många olika projekt på gång att du glömmer hur mycket du uppskattar en långpromenad eller en kopp kaffe och en bra bok. Den här dagen handlar enbart om dig och vad du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en stressig måndag. Du är engagerad i något som tvingar upp dig alldeles för tidigt på morgonen. Under dagen får du nyheter som stressar upp dig ytterligare. Försök att tänka positivt även när saker inte går din väg.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vill du vara ifred och det visar du tydligt. Det är inte så ofta som Kräftan blir osocial, men när det sker är det viktigt att du får din egentid. Under dagen kommer du att avhandla många stora tankar som rör framtiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen försöker du att vara glad och positiv även om en släkting eller familjemedlem är på uruselt humör. Genom att inte låta dig slås ned av hans/hennes pessimistiska framtoning lyckas du rädda dagen och den blir härlig.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen bjuder på nya influenser från en av de större planeterna vilket kan göra att du blir lite labil i humöret. Under dagen möter du en eller flera personer som du inte känner, men som du tvingas lära känna rätt sås snabbt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fin måndag där tonvikten ligget på hemmet och på familjen. Du vet hur du ska få din nära att må bra och idag är du på humör att skämma bort det lite extra. På kvällen ska du unna dig något som du verkligen längtat efter.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du irriterad över att en person inte hör av sig, har du tänkt tanken att du kunde ringa själv? Ibland är det faktiskt den enklaste utvägen och då slipper man känna sig bortglömd. I övrigt blir en harmonisk och stillsam dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du överväger att dra dig ur ett löfte som du gett beträffande den här dagen, men du vet att risken är stor att du sårar din vän. Det blir en samvetsfråga. Vilket vinner, latheten eller pliktkänslan. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här måndagen kan du trassla in dig i intriger som du inte har en aning om. Ditt problem är att du vill så gärna passa in i ett nytt sammanhang så du glömmer bort att det redan finns konflikter även om de är dolda under en jämn yta.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda måndag där du inte följer dina vanliga rutiner. Om du kan är du utomhus så mycket som möjligt. Den friska luften får dig att tänka klarare . Ibland är det bra med lite perspektiv på tillvaron.

Fiskarna 19/2-20/3

Din humor är på topp och ditt humör är strålande. Det blir en rolig dag där du lyckas bevisa för både dig själv och dina vänner att du har lärt dig en hel del den senaste tiden. Under eftermiddagen kan du få en present eller en vinst av något slag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons