Tisdag 7/4

06 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir ett uppvaknande. Vardagen kommer som något av en chock. Du inser att du måste höja tempot betydligt för att hänga med. Kvällen blir roligare. Då träffar du vänner och myser. Det blir massor av skvaller och skratt.

Oxen 20/4-20/5

Du är obehagligt medveten om att du har gjort fel och nu gör du allt för att rätta till ditt misstag. Det blir en stressig tisdag, men med hjälp av Månen kreativitet och Oxens medfödda envishet kommer du att klara det du förutsatt dig att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din drivkraft är hög just nu så det passar bra att starta alla möjliga och omöjliga projekt. Det blir en rolig och omväxlande dag där din skicklighet både utmanas och prövas på olika sätt. Här gäller det att våga ta ut svängarna för att visa att du är något extra.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du ett problem som kräver din omedelbara uppmärksamhet. Det handlar om ett misstag som du måste få hjälp för att rätt till. För att klara dig ur den här knipan bör du samarbeta med en person som du har svårt för, det är bara han eller hon som har den rätt kompetensen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir förhållandevis lugn. Jobbar du så försöker du att inte stressa. Är du ledig så gör du bara saker som du vill och tycker om att göra. Det blir en riktigt mysig dag. Har du ett förhållande kan dagen sluta med romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Din omtänksamhet ökar i och med Månens inflytande. Du brukar inte vara så emotionell, men just nu påverkas du starkt och det gör dig ömsint. Dagen bjuder på många fina stunder och glada skratt. Passa på att njuta av den härliga stämningen.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att få ett nej, därför drar du dig undan. Det behöver inte handla om kärlek utan det kan röra sig om något du vill ha på jobbet, en vän som du vill träffa eller en släkting som du vill påverka att göra något som är bra för honom själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen fattar du ett beslut som kommer att påverka hela veckan. Du är stolt över dig själv och din förmåga att veta vad du vill. Ett samtal från en vän överraskar dig. På sätt och vis hade du anat dig till den här nyheten, men du blir ändå förvånad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trotsar ditt samvete och gör något som egentligen strider emot din egen etik. Det handlar om ett beslut som kanske inte är helt genomtänkt, men som du ändå måste driva eftersom det var du som kom med idén från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik tisdag som på sätt och vis gör dig känslomässigt utmattad men glad. Du får beundran, och massor av uppmuntran. En person som du inte sett på länge ger dina fina pikar om att han eller hon saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen bjuder på hårt arbete och för lite sömn. Du är trött redan å morgonen så se upp så att du inte gör onödiga misstag som kan leda till ännu längre arbetsdag. Kvällen handlar om att visa uppskattning för något som du får.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inte så driven som du skulle önska att du var. Du startar gärna igång olika projekt, men när du väl kommit igång så tröttnar du och farten avstannar. Här gäller det att hitta motivationen att driva projekten från början till slut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons